Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-56%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel

De geur +

De geur voor een man vol energie en vastberadenheid

Wanneer een van 's werelds favoriete designerlabels zijn krachten bundelt met 's werelds beste parfumeurs, moet het resultaat wel een ode aan de stijl zijn. De klinkende naam van deze samenwerking is Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel. De bloemig-frisse geur werd uitgebracht in 2019 en is ontworpen voor de man die zich niet conformeert aan verwachtingen. Het is een geur voor de mannelijke individualist, voor de man die massa van klasse weet te onderscheiden.

Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel opent met een akkoord van salie, zeezout en bergamot. De hartnoot die volgt maakt indruk met zijn ongewone maar kundige samenstelling van drijfhout, cederhout en komijn. Tot slot vormen ambrox, wierook, patchoeli en labdanum de basisnoot van Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel.

De steeds groter wordende schare fans erkent dat de geur lang blijft hangen en een iets meer uitgesproken geurervaring heeft. Deze sillage, die iets verder gaat dan de alledaagse norm, kan ook de reden zijn waarom Salvatore Ferragamo Uomo Urban Feel vooral wordt aanbevolen voor vrije tijd. Wat de "zomerhit" is voor muziek, zou deze geur kunnen zijn voor het olfactorische rijk: In de lente en zomer is de geurengemeenschap er dol op. Komt dit door de citrusachtige, frisse en synthetisch-waterachtige noten?

Kopnoten:
Salie
zeezout
Bergamot
Hartnoten:
komijn
drijfhout
Cederhout
Basisnoten:
ambrox
Labdanum
Wierook
Patchoeli
Parfümeur:
Alberto Morillas, Marie Salamagne
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten