Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-46%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Penhaligon's Zizonia

De geur +

Penhaligon's Zizonia is geurige perfectie

De fijne kruidig-houtachtige geur Penhaligon's Zizonia is verkrijgbaar sinds 2010. Deze versie is een nieuwe editie van Zizonia uit de jaren 1930. Aangepast aan de moderne tijd, de wensen en eisen van moderne parfumliefhebbers, is Penhaligon's Zizonia erin geslaagd om een prachtige geur te creëren.

De unisex geur heeft een fruitige topnoot van bergamot, koriander en sinaasappel. De hartnoot is kruidig met nootmuskaat, zwarte peper, kardemom, komijn en lavendel. In de basis mengt de onbekende parfumeur harsachtige patchoeli met zachte amber, frisse vetiver, cederhout en sandelhout.

Penhaligon's Zizonia heeft een enorme levensduur en sillage, maar is toch geen zware geur. Integendeel. Penhaligon's Zizonia is ook ideaal om te dragen op warme dagen. Dit komt omdat de expressieve geur slechts een minimale zoetheid heeft, die perfect geïntegreerd is en de droge aanwezigheid van de houtsoorten en kruiden laat overheersen. Bovendien is de duidelijk waarneembare geur niet overheersend. Penhaligon's Zizonia is sensueel zonder erotisch te zijn, het verrukt dames en heren, op wiens huid het zich anders ontwikkelt. Als je op zoek bent naar iets speciaals, dan is Penhaligon's Zizonia precies goed voor jou.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten