Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly Oriana

De geur +

Parfums de Marly Oriana - een droom in roz

Parfums de Marly Oriana is een fantastische geur voor vrouwen uit het jaar 2021. De fruitige zoetheid krijgt een diepe sensualiteit door gourmandnoten, bloemen en de fijnste romigheid. De fruitige, sappige opening van mandarijn, bergamot en grapefruit barst van levensvreugde. In de hartnoot zet oranjebloesem de vrolijkheid voort. Zwarte bes en framboos vormen samen een fruitige compote, die een diepe romigheid krijgt door marshmallow, ambrette, room en musk in de basisnoot. Deze heerlijke geur heeft een gemiddelde sillage die zelfs op warmere dagen niet benauwend is. Het eau de parfum past dus bij alle gelegenheden die een vrolijke sensualiteit kunnen verdragen.

De flacon van Parfums de Marly Oriana is ongetwijfeld een blikvanger. Felroze siert de karakteristieke Parfums de Marly flacon voor damesgeuren. De getailleerde flacon heeft rondom een decoratieve band van bloemen en bladeren. Een dubbel kwastje wikkelt zich om de hals van de flacon, die ook roze is en bijeengehouden wordt door zilveren elementen. De dop glanst zilver en draagt het logo van het merk, twee rijzende paarden. De bolvorm wordt bekroond door een roze steen op het hoogste punt. Het hele ontwerp spreekt van verleidelijke, maar ook speelse en vrolijke vrouwelijkheid, die koket en zelfverzekerd wordt geleefd.

Nathalie Lorson en Hamid Merati-Kashani werkten samen aan Parfums de Marly Oriana. Deze opwindende samenwerking tussen vrouw en man leverde een parfum op dat een fascinerende vrouwelijkheid uitstraalt. Er is niets zwaars of mysterieus aan Oriana, de geur is eerder een viering van het leven en luxe.

Nathalie Lorson is een van de bekendste parfumeurs in de industrie en heeft vrouwengeuren gecreëerd met een bloemig-zoet karakter met geuren als Sun Delight van Jil Sander of L'Impératrice van Dolce & Gabbana. Hamid Merati-Kashani creëerde veel parfums voor het nichehuis, waaronder Darcy, maar hij is ook actief geweest voor andere merken, waaronder Goldfield & Banks - Silky Woods of Valentina Myrrh Assoluto van Valentino (met Olivier Cresp).

De reclamecampagne voor Parfums de Marly Oriana toont een afbeelding van de roze fles liggend op een schaal van geslepen kristalglas met suikerkristallen erin. Naast de fles staat een glas van de fijnste opgeklopte melk met een wit en rood gestreept rietje erin, dat doet denken aan zuurstokken. Een gesneden grapefruit strekt zich uit in het beeld aan de onderrand. Het roze tafelkleed hult de hele afbeelding in een delicate droom van fruitige, romige en zoete elementen die ook de geur olfactorisch karakteriseren.

Kopnoten:
Mandarijn
Italiaanse bergamot
Grapefruit
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Zware Aalbessen
Frambozen
Basisnoten:
marshmallow
ambrette
Crème
muskus
Parfumeur:
Nathalie Lorson, Hamid Merati-Kashani
Jaar van uitgave:
2021
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten