Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly Layton

De geur +

Parfums de Marly Layton - een winnende geu

Geur is altijd verleiding, ook al is het niet altijd in de romantische zin. Parfums de Marly Layton beheerst deze kunst tot in de perfectie. De zoete en kruidige geur verleidt met een heerlijk warme, zoete appel. In het begin is het Eau de Parfum voor mannen heel fris met bergamot en lavendel; in de hartnoot onderstreept de triade van geranium, jasmijn en viooltje de warmte van de geur. Tegen het einde worden houtachtige, oriëntaalse, romige en gourmandnoten van vanille, guajakhout, patchoeli en roze peper toegevoegd. Parfums de Marly Layton uit 2016 heeft een sterk, maar zacht karakter.

Voor wie van nog iets extravaganter houdt, is Layton Exclusif de perfecte geur. Het is minder zoet, maar houtachtiger met rokerige en dierlijke noten. Beide parfums hebben een bovengemiddelde duur en houdbaarheid. Ondanks hun unieke karakter zijn ze geschikt voor vele gelegenheden.

De flacons van de serie Parfums de Marly Layton worden gekenmerkt door zwaar glas dat ondoorzichtig is bedekt met een fluweelachtige, glinsterende donkerblauwe tint. De kleur oogt sereen maar ook mysterieus en weerspiegelt de unieke maar aangename geur van Layton. De zware, zilveren dop getuigt van de exclusiviteit van de parfums, die elke dag weer een bijzondere sfeer oproepen.

Hamid Merati-Kashani toont zijn vaardigheden in beide geuren van de Parfums de Marly Layton serie, die westerse geuren combineert met de traditionele smaak uit Arabië, dat meer gewend is aan zoete noten. Merati-Kashani is een wereldreiziger die nooit lang op één plek blijft. Deze ervaring en passie brengt hij in zijn geuren, die vooral in Layton en Layton Exclusif duidelijk een werelds en uniek karakter laten zien.

In de reclamecampagne voor Parfums de Marly Layton Exclusif zien we de fles tegen een achtergrond van hout. Het hele beeld is donker, de blauwe fles gloeit mysterieus metallic blauw. Het hout achter de fles breekt open, gloeit rood en doet denken aan lava. Dit toont de warmte die de houtachtige geur van Layton Exclusif bezit. Tegelijkertijd is het beeld net zo fascinerend als het parfum.

Kopnoten:
Mandarijn
Appel
Lavendel
Bergamot
Hartnoten:
Viooltje
Jasmijn
roosgeranium
Basisnoten:
Guajakhout
Patchoeli
Sandelhout
Kardemom
vanille
Roze Peper
Parfumeur:
Hamid Merati-Kashani, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten