Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly Godolphin

De geur +

Parfums de Marly Godolphin - moderne mannelijkhei

Parfums de Marly Godolphin belichaamt een succesvolle, moderne man die graag opvalt. Het Eau de Parfum is een complexe geur, vol raffinement en verfijning. Het is sinds 2011 op de markt. Kruidige saffraan opent de geur, tijm voegt zijn frisse kruidigheid toe, cipres versterkt de frisheid en geeft citrusgroene noten. De hartnoten zijn roos, iris en jasmijn, die de geur een zachte diepte geven. Amber, vanille, wit cederhout, muskus en vetiver vormen de basisnoten. Alle geurakkoorden zijn met elkaar verweven tot een vrij lineaire geur die naar leer ruikt, hoewel het dat niet bevat. Het is echter een zeer fijn, edel leer, zacht, kruidig, fruitig en houtachtig.

De flacon van Parfums de Marly Godolphin valt onmiddellijk op door het glanzende goud. De twee rijzende paarden boven het wapenschild vallen duidelijk op en onderstrepen de sterke, mannelijke uitdrukking van het parfum. De afgeronde kubusvorm verraadt dezelfde aangenaamheid die het parfum bezit. Hoewel het zeker geen parfum is voor elke man, past het bij vele gelegenheden en ook bij vele soorten mannen. Godolphin onderstreept met zijn fijne elegantie vele gebeurtenissen die men zich goed zal herinneren. Dit is precies wat de nobele flacon uitdrukt.

Michele Saramito is niet een van de bekendste namen in de parfumindustrie, maar de paar geuren die zij heeft gecreëerd getuigen van haar buitengewone kunst. Alle parfums zijn gecreëerd in samenwerking met de geur- en geurfabrikant Robertet, waar zij sinds 1976 werkt, en nichegeuren. Parfums de Marly Godolphin is er één van, evenals The Library Collection Opus II van Amouage of Bogema van Monart Parfums. In Godolphin doet ze het zonder haar favoriete geurnoten, de citrusnoten. Maar zelfs zonder die noten weet Saramito het parfum te openen met frisse noten, wat weer overeenkomt met haar voorkeur in geuren, maar hier met kruidige elementen die een mooie balans oproepen tussen frisheid en warmte.

Zoals gebruikelijk bij Parfums de Marly zijn er geen grote reclamecampagnes. Ook op Parfums de Marly Godolphin vinden we alleen productfoto's die de boodschap van de geur overbrengen. Op één zien we de foto van een grote wolk verlicht door de ondergaande zon, daarop ligt de foto van gedroogde bloemen tegen een zwarte achtergrond en daarop het gouden flesje. Daarnaast ligt op het witte marmer een gouden stuk amber. De hoofdrol in de geur wordt zo sterk benadrukt, evenals de warmte en de subtiele bloemen in de hartnoot.

Kopnoten:
Safran
Tijm
Cipres
Hartnoten:
Iris
Jasmijn
Roos
Basisnoten:
Amber
vanille
Vetiver
wit cederhout
muskus
Parfumeur:
Michele Saramito
Jaar van uitgave:
2011
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten