Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly Darcy

uitverkocht producten +

De geur +

Parfums de Marly Darcy - een parfum met extravaganti

De geur van Parfums de Marly Darcy verleidt met een gevarieerd, levendig verloop. Het in 2014 gecreëerde Eau de Parfum voor vrouwen begint met een fruitige, vrolijke geur van citroen, bergamot en sinaasappel, waarbij de sinaasappel de hoofdrol speelt. De zoete, fruitige noten worden voortgezet door de zoetheid van de bloemen in de hartnoot. Weelderige bloemennoten, roos en jasmijn veranderen de hartnoot in een vuurwerk van bloemen en sensualiteit, rustend op een zachte basis van patchoeli, witte muskus, hout en praline. Deze basisnoot zet de zoete noten voort die het hele parfum doordringen, maar verrijkt het met houtachtige en kruidige geurakkoorden. De bovengemiddelde houdbaarheid en sillage tonen de exclusieve waarde van deze uitzonderlijke geur, die perfect is voor speciale gelegenheden en feesten of voor het koude seizoen.

Parfums de Marly Darcy verschijnt in een flacon die er uiterst edel en zeldzaam uitziet met zijn stralend gouden ontwerp dat tot hoogglans is gepolijst. De getailleerde kubusvorm met de bolvormige dop drukt duidelijk vrouwelijkheid uit. Om de hals van de flacon zit een dubbel zwart koord dat bijeengehouden wordt door gouden ringen. Het symboliseert weelde en de feestelijkheid van het parfum. Het karakteristieke druivenpatroon siert de voorkant van de flacon. De flacon is goed beschermd in de zwarte verpakking, die kriskras door gouden lijnen loopt en de naam van het parfum draagt.

Hamid Merati-Kashani creëerde Darcy voor Parfums de Marly. Merati-Kashani, geboren in Duitsland en opgegroeid in Iran, combineert twee werelden, niet alleen in zijn persoonlijkheid maar ook in zijn geuren, waardoor hij perfect past bij Parfums de Marly. Hij creëerde vele geuren voor het Franse nichehuis, waaronder de vrouwengeuren Oriana en Akaster, die grote populariteit genieten. Hij creëerde ook uitzonderlijke geuren voor andere merken, zoals Scandal Gold voor Jean Paul Gaultier. Zijn ervaringen in het Midden-Oosten beïnvloeden zijn creaties en maken ze voor Midden-Europese begrippen zeer weelderig en luxueus. In Parfums de Marly Darcy komt dit duidelijk naar voren in het sensuele bloemenboeket met noten van sinaasappel en gourmand.

Zo'n mooie flacon als Parfums de Marly Darcy heeft niet veel om zich heen nodig om de aandacht te trekken. De reclamecampagne voor dit parfum beperkt zich dan ook tot foto's van de flacon. Het is afzonderlijk te zien, maar ook in combinatie met de vrouwengeuren Athalia en Safanad. Van deze drie geuren is Darcy de meest levendige en feestelijke.

Kopnoten:
citrusgeuren
Bergamot
Sinaasappel
Hartnoten:
bloemrijke geuren
Roos
Jasmijn
Basisnoten:
hout
Patchoeli
gourmandgeuren
witte muskus
Parfumeur:
Hamid Merati-Kashani
Jaar van uitgave:
2014
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten