Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Parfums de Marly Nisean

uitverkocht producten +

De geur +

Parfums de Marly Nisean - een majestueuze geu

Het Eau de Parfum Nisean van Parfums de Marly Paris onthult een oriëntaalse, kruidige, houtachtige geur voor mannen, maar die ook dames in verrukking brengt. Het is een fascinerende, vrij donkere, diepe en tegelijkertijd sensuele geur met een majestueuze elegantie. Parfums de Marly Nisean neemt zijn dragers mee op een onvergetelijke en opwindende olfactorische reis die de zintuigen betovert.

De compositie begint sensueel met een verfrissende, licht kruidige topnoot van roze peper, limoen en grapefruit. Het hart presenteert zich veelzijdig met de bloemige noten van rozen en roosgeranium, gecombineerd met kruidige saffraan en omgeven door aromatische wierook, die de geur een zekere mystiek en heiligheid geeft. Deze worden vakkundig gecombineerd in harmonie met de sensuele, warme, diepe en elegante noten van kostbaar guaiac hout en sandelhout, evenals de harsachtige charme van amyris en de houtachtige kruidige geur akigalawood. De basis rondt de heerlijk verleidelijke geurbeleving af met noten van cederhout, patchoeli, de aromatische harsachtige labdanum van cistus en amber.

Het huis Parfums de Marly biedt Nisean in een stijlvolle flacon. Het constructieve ontwerp is gebaseerd op dat wat typisch is voor de geuren in de mannencollectie. De rechthoekige en mannelijke, relatief brede flacon met afgeronde hoeken en zijkanten van massief, ondoorzichtig glas is hier individueel ontworpen in een diep, elegant zwart dat past bij de geur. Op de schouders van de flacon beschermt een edele driezijdige sluiting in glanzend goud met de merknaam in reliëf de verstuiver, die ook goudkleurig is, samen met de fijnste verstuiver. Het merklogo staat in reliëf op de voorkant en de merknaam eronder, terwijl de geurnaam ertussenin in gouden letters is gedrukt. De flacon van Parfums de Marly Nisean is een majestueus sieraad in een luxueuze stijl die de aandacht op zich vestigt.

De herengeur Nisean van Haute Parfumerie Maison Parfums de Marly Nisean werd gelanceerd in 2016. Deze geur is geïnspireerd op en opgedragen aan de Nisean paarden, een uitgestorven paardenras uit de oudheid. Inheems in de historische stad en vlakte met dezelfde naam in Iran, werden de zwarte Nisean paarden beschouwd als de edelste, mooiste en kostbaarste paarden uit de oudheid in het oude Perzië. Ze waren alleen voorbehouden aan koningen en edelen, eerden de goden en trokken onder andere als oorlogspaard de strijdwagens van de heersers. Met zijn even majestueuze charme, een vleugje mystiek en sublieme heiligheid neemt de geur Parfums de Marly Nisean je mee op een fascinerende, verleidelijke olfactorische reis terug naar de oude oosterse geschiedenis. De reclamecampagne promootte het mannenparfum met verschillende aantrekkelijke promotiefoto's, sommige met alleen het flesje, sommige met de ingrediënten en sommige met historische beelden.

Parfums de Marly Nisean is gecreëerd door de Franse parfumeur Natalie Gracia-Cetto. Zij ontwikkelde op meesterlijke wijze een bedwelmende, nobele, zeer aantrekkelijke en bijzondere geur met Nisean.Natalie Gracia-Cetto is geboren en getogen in Grasse. Ze studeerde en promoveerde eerst in de farmacologie voordat ze naar de parfumschool van Givaudan ging. Ze werkt nu nog steeds bij Givaudan in Parijs en is nu een meer bekroonde senior parfumeur. In de loop van haar carrière heeft ze een aantal edele en fijne geuren ontwikkeld voor gerenommeerde merken. Ze ontving de FiFi Award 2004 in de categorie luxe voor het parfum Burberry Brit (2004) en de Rode FiFi Award voor Women's Nouveau Niche in 2005 voor Burberry Brit. Haar werk omvat ook Carolina Herrera Blond Jasmine (2017), Christian Lacroix Tumulte Pour Homme (2005) en Iceberg The Iceberg Fragrance (2008).

Kopnoten:
Roze Peper
Limoen
Grapefruit
Hartnoten:
Roos
roosgeranium
Safran
Wierook
amyris
Guajakhout
Sandelhout
Akigalawood
Basisnoten:
Cederhout
Patchoeli
zonneroosje
Amber
Parfumeur:
Nathalie Gracia-Cetto
Jaar van uitgave:
2016
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten