Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Nina Ricci Ricci Ricci

De geur +

Fruitige zoetheid met elegantie

Nina Ricci Ricci Ricci is een verrassende geur. In eerste instantie denken veel mensen bij bloemige geuren aan goedkope warenhuisparfums. Maar Nina Ricci Ricci Ricci is daar net zo ver van verwijderd als de maan van de aarde. De geur overtuigt met een fris, expressief, fruitig boeket dat wordt afgerond met zachte noten. Het is een geur met diepgang, geschikt voor vrouwen van alle leeftijden.

De topnoot bestaat uit bergamot en rabarber en doet denken aan de geur van een landelijke keuken in de zomer. De hartnoot voert de draagster mee naar een geurige tuin met engelentrompet, roos en tuberoos. De zachte basisnoot van patchoeli en sandelhout rondt het fruitig-frisse boeket af en geeft de geur een zekere ernst.

De geur is een ideale metgezel op warme dagen, maar dankzij de serieuze diepte kan hij ook in het vroege voorjaar of late najaar worden gedragen als eerbetoon aan voorbije, heerlijk luie en tegelijkertijd veelbelovende zomerdagen. Als je op zoek bent naar een frisse noot voor je dagelijkse werkleven, maar toch iets stijlvols en minder meisjesachtig wilt dragen, dan is deze geur precies goed voor jou. Nina Ricci Ricci Ricci straalt een elegante ernst uit. Tegelijkertijd is het parfum niet ouderwets, maar schoon en fris, zoals na een ochtenddouche.

Kopnoten:
Rabarber
Bergamot
Hartnoten:
engelentrompet
Tuberoos
Roos
Basisnoten:
Sandelhout
Patchoeli
Parfumeur:
Aurélien Guichard, Jacques Huclier
Jaar van uitgave:
2009

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten