Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-49%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Twee parfumeurs werkten samen om Michael Kors Wonderlust te creëren: Aurélien Guichard en Honorine Blanc zijn erin geslaagd een bloemige en fruitige geur voor vrouwen te creëren die net zo veelzijdig is als de vrouw zelf.

Bergamot en mandarijn maken net zo goed deel uit van het boeket als amandelmelk en roze peper. Noten van jasmijn grandiflorum absolue, tuinanjer en heliotroop voegen nog een laag toe aan deze geur. Kasjmierhout, sandelhout en Siamese benzoë maken deze veelzijdige geur compleet.

Michael Kors Wonderlust goedkoop kopen

De geur +

Michael Kors Wonderlust, de sensuele en fruitige geur voor vrouwen

Michael Kors Wonderlust is een geur voor vrouwen die iets nieuws willen proberen. De parfumeurs zijn erin geslaagd een geur te creëren die de vele facetten van een vrouw weerspiegelt en haar sensuele charisma perfect benadrukt. De topnoot mengt zich harmonieus met de hart- en basisnoten om de perfecte geurcombinatie te creëren.

De topnoot combineert het fruitige aroma van Siciliaanse mandarijn en Italiaanse bergamot met de verfijnde smaak van amandelmelk en een charmant snufje roze peper. De hartnoot geeft de Michael Kors Wonderlust geurserie zijn diepte door jasmijn grandiflorum absolue te combineren met jasmijn sambac, kruidige anjer en vanilleachtige heliotroop. De basisnoot wordt afgesloten met exotisch kasjmierhout, benzoë siam en Sri Lankaans sandelhout. Alle drie de noten samen vormen de sensuele geur van de Michael Kors Wonderlust geurserie, die een fantastisch boeket heeft.

De geur is niet ingetogen, maar ook niet overweldigend. Het belichaamt onafhankelijkheid en eigenzinnigheid en laat de vrouw zelfverzekerd en sterk overkomen. Op het werk, op kantoor, in de vrije tijd of tijdens het sporten, de geur uit de Michael Kors Wonderlust-serie vergezelt vrouwen de hele dag en benadrukt hun schoonheid en spontaniteit.

Parfümeur:
Aurélien Guichard, Honorine Blanc, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Michael Kors Wonderlust in vergelijking met de SRP