Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-47%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Two parfumeurs werkten samen aan de creatie van Michael Kors Wonderlust: Aurélien Guichard en Honorine Blanc creëerden een bloemige, fruitige vrouwengeur die even veelzijdig is als de vrouw zelf.

Bergamot en mandarijn maken net zoveel deel uit van het boeket als amandelmelk en roze peper. Aantekeningen van Jasminum-Grandiflorum-Absolue, kruidnagel en Heliotroop zorgen voor een ander niveau van deze geur. Kasjmier hout, sandelhout en siam-benzoe vervolledigen deze diverse geur.

Michael Kors Wonderlust goedkoop kopen

De geur +

Michael Kors Wonderlust, de sensuele, fruitige vrouwengeur van de vrouw.

Michael Kors Wonderlust is een parfum voor dames die iets nieuws willen proberen. De parfumeurs zijn erin geslaagd een creatie te creëren die de rijkdom aan facetten van een vrouw weerspiegelt en haar sensuele charisma perfect accentueert. De topnoot gaat harmonieus samen met het hart en de basisnoot en zorgt zo voor een perfecte geurcombinatie.

De topnoot combineert het fruitige aroma van Siciliaanse mandarijn en Italiaanse bergamot met de verfijnde smaak van amandelmelk en een charmant snufje roze peper. De hartnoot geeft de parfumserie Michael Kors Wonderlust zijn diepte door het Jasmine Grandiflorum Absolute te verbinden met de Jasmine Sambac, de kruidige kruidnagel en de vanille-achtige heliotroop. De laatste noot is de basisnoot, die exotisch kasjmierhout, benzoë siam en Sri Lanka sandelhout bevat. Alle drie de noten vormen samen de sensuele geur van de parfumserie Michael Kors Wonderlust, die een fantastisch boeket heeft.

De geur is niet terughoudend, maar ook niet opdringerig. Hij belichaamt onafhankelijkheid en individualiteit en laat de vrouw zelfverzekerd en sterk lijken. Of het nu op het werk is, op kantoor, in de vrije tijd of tijdens het sporten, de geur van de parfumserie Michael Kors Wonderlust begeleidt de vrouw de hele dag door en onderstreept haar schoonheid en spontaniteit.

Kopnoten:
Italiaanse bergamot
amandelmelk
Roze Peper
Siciliaanse mandarijn
Hartnoten:
tuinanjer
Heliotroop
jasminum-grandiflorum-absolue
jasmijn-sambac
Basisnoten:
kasjmierhout
Sandelhout
Siam-benzoë
Parfumeur:
Aurélien Guichard, Honorine Blanc, Firmenich
Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Michael Kors Wonderlust in vergelijking met de SRP