Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-32%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Michael Kors Super Gorgeous!

De geur +

Michael Kors Super Gorgeous! verspreidt Super Woman gevoe

Michael Kors Super Gorgeous! is een geur voor sterke vrouwen. Het eau de parfum is verkrijgbaar sinds 2022 en combineert typisch vrouwelijke geurnoten met typisch mannelijke. Het vervolgt en intensiveert het thema van de geur Gorgeous! Het parfum opent met een frisse, fruitige, warme houtachtige geur van mirre, bergamot en mandarijn. Een weelderig boeket van witte bloemen staat in de hartnoot en straalt een intens bloemige, zoete geur uit. In de basisnoot heeft de geur een samenstelling van tabak, amber, wierookhars, Atlas ceder, tonkaboon en sandelhout, wat ongebruikelijk is voor vrouwelijke geuren. Houtachtige, rokerige en harsachtige noten overheersen, met amber en tonkaboon die een warme, balsamische toets toevoegen.

De flacon van Michael Kors Super Gorgeous! schittert in een warme amberkleur. De hoekige, kubusvormige vorm krijgt een interessant design door een afgeschuinde hoek, wat past bij de filosofie van de geur. Zowel de flacon als de geur zijn niet wat ze op het eerste gezicht lijken; er zijn onverwachte hoeken en randen. De gouden amberkleur daarentegen brengt de warmte van de geur prachtig tot uitdrukking. De zwart met gouden dop voegt een vleugje elegantie toe aan de flacon, wat in de geur tot uiting komt door de witte bloemen.

De reclamecampagne voor Michael Kors Super Gorgeous! bevat verschillende foto's, waaronder een portret van Sara Sampaio's gezicht en een foto van het Portugese model dat in New York met een stralende glimlach een taxi aanroept, los van de grond. Ze is gekleed in een pak en draagt een slangenleren blouse. Positieve energie, kracht en wilskracht komen perfect tot uiting in deze foto, precies de kwaliteiten die de geur ook belichaamt. Op een andere foto ligt de flacon op een tafel naast een witte pioenroos, een gedroogd tabaksblad en een groot stuk amber. Warme gouden tinten overheersen hier en brengen een ontspannen stemming over. Dit hoort ook bij dit veelzijdige parfum.

Kopnoten:
Myhrre
Bergamot
Mandarijn
Hartnoten:
jasmijn-sambac
Iriswortel
Sinaasappelbloesem
Ylang Ylang
Basisnoten:
Tabak
Amber
wierookhars
atlasceder
Tonkaboon
Nieuw Caledonisch sandelhout
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten