Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-62%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Michael Kors Gorgeous!

De geur +

Michael Kors Gorgeous!: Een onweerstaanbare ode aan de kracht van vrouwen

Michael Kors heeft met Gorgeous! een prachtig eerbetoon gecreëerd aan sterke en zelfverzekerde vrouwen. De bloemig-zoete geur viert een moderne, zorgeloze en absoluut onbevreesde vrouwelijkheid. De bloemig-zoete geur viert een moderne, zorgeloze en absoluut onbevreesde vrouwelijkheid. Een ware bloemenpracht vormt de opmaat voor dit unieke parfum. Jasmijn sambac, oranjebloesem, Indiase tuberoos en ylang-ylang smelten samen tot een verleidelijk boeket van witte bloesem dat zachtjes op de huid ligt en deze licht streelt. De hartnoot wordt gevolgd door een rokerig-scherp tabaksakkoord waarvan de subtiele elegantie een heerlijk contrast vormt met de sensuele, speelse topnoot. Een balsamico-houtachtige basisnoot met ceder- en guajakhout maakt de heerlijke geur compleet.

Modern, stijlvol en absoluut geen franje - de verfijnde flacon van de Michael Kors Gorgeous! zet de onweerstaanbare geur vakkundig in scène en trekt alle blikken naar zich toe met zijn elegante design. De ongewone vorm van de elegante glazen flacon is bijzonder opvallend. De klassieke, hoekige flacon heeft een moderne, chique uitstraling dankzij de afgeschuinde hoek. De zwarte dop en de zwarte letters op de voorkant van de fles passen harmonieus in het tijdloos elegante ontwerp. Een fijne goudkleurige banderol op de hals van de flacon versterkt de geur visueel en maakt de unieke flacon compleet.

Voor de reclamecampagne voor de betoverende Michael Kors Gorgeous! wist het Amerikaanse label een echte powervrouw te strikken: Model en actrice Sara Sampaio. De in Portugal geboren actrice is het reclamegezicht voor deze bijzondere geur. De commercial toont het model op weg door de straten van New York. Gehuld in een stralend zakelijk pak, met een stralende glimlach op haar gezicht en vol zelfvertrouwen beweegt de jonge vrouw zich door de bruisende metropool. Met haar verbluffende charisma en de onweerstaanbare Michael Kors Gorgeous! op haar huid, trekt ze de aandacht van alle andere vrouwen. Net als de geur zelf is de reclamecampagne een liefdevol eerbetoon aan moderne, zelfverzekerde vrouwelijkheid.

Achter het prachtige Michael Kors Gorgeous! zitten drie van de meest getalenteerde parfumeurs ter wereld: Anne Flipo, Laurent Le Guernec en Nicolas Beaulieu. Samen hebben de drie neuzen deze unieke compositie ontwikkeld. Anne Flipo is een van de beroemdste en succesvolste parfumeurs. De Française wordt beschouwd als een pionier in de parfumindustrie, omdat ze een van de eerste vrouwen was die slaagde in het mannendomein van de parfumerie en naam maakte. Ze staat internationaal bekend als een echte expert en is sinds 2018 Vice President van het IFF.

Laurent le Guernec werd geboren in Parijs en ontdekte als kind zijn passie voor fijne geuren toen hij een tijd in Grasse woonde, de hoofdstad van de parfumerie. Hij volgde een opleiding aan het gerenommeerde ISIPCA, werkte daarna voor verschillende parfumhuizen en is sinds 2002 werkzaam bij IFF.

Voor Nicolas Beaulieu moet een goed parfum vooral één ding doen: emoties opwekken. De IFF-parfumeur houdt ervan om buitengewone geuren te creëren die herinneringen opwekken in hun dragers, hen gelukkig maken of hen zelfvertrouwen geven - net zoals de Michael Kors Gorgeous! dat doet.

Kopnoten:
jasmijn-sambac
Indiase tuberoos
Ylang Ylang
Sinaasappelbloesem
Hartnoten:
Tabak
Basisnoten:
Cederhout
Guajakhout
Parfümeur:
Anne Flipo, Laurent Le Guernec, Nicolas Beaulieu, IFF (International Flavors & Fragrances)
Jaar van uitgave:
2021

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten