Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-40%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ze zeggen dat schoonheid en sexiness in het oog van de toeschouwer liggen. Maar Michael Kors Sexy Amber's oordeel is waarschijnlijk unaniem.

De bloemig-zoete geur werd gecreëerd door de oude meester Harry Frémont met alleen jasmijn, sandelhout en de amber die het zijn naam gaf. Het kost vaak weinig om je sexy te voelen. Dus slechts een of twee spatten Sexy Amber zijn genoeg voor een vrouw om haar sexappeal vakkundig naar buiten te brengen.

Michael Kors Sexy Amber goedkoop kopen

uitverkocht producten +

De geur +

Zacht, warm en zeer aangenaam

Michael Kors Sexy Amber De geur is bloemenzoet en verrassend minimalistisch. De beroemde parfumeur Harry Frèmont heeft niet meer dan drie geuren nodig om te Michael Kors Sexy Amber creëren: Amber, jasmijn en sandelhout. Het succes van de geur bewijst hem gelijk en laat zien dat het niet altijd een weelderige geurcombinatie hoeft te zijn.

Integendeel, het is de minimalist die het parfum van vrouwen zo bijzonder maakt. Het is zeker geen nichegeur die zich met al het olfactorisch geweld wil laten voelen. Het is eerder Michael Kors Sexy Amber een fijne en discrete geur die nog steeds kan scoren met zijn huiselijke aanwezigheid. Zo kan de Eau de Parfum zowel overdag als 's avonds gedragen worden. Een vrouw is immers altijd sexy - vooral wanneer haar charmes niet zo voor de hand liggend zijn.

Michael Kors Sexy Amber is gericht op alle dames die hun vrouwelijkheid en sensualiteit als vanzelfsprekend beschouwen. De drager van deze Michael Kors elegante, laag uitgesneden jurk snijdt Sexy Amber net zo goed een mooi figuur als in jeans en shirt. De allrounder Michael Kors Sexy Amber overtuigt niet alleen door zijn draagbaarheid, maar ook door zijn duurzaamheid en sillage.

Kopnoten:
Amber
Hartnoten:
witte bloesems
Basisnoten:
Sandelhout
Parfumeur:
Harry Frémont
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten