Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Michael Kors Mystique Shimmer

De geur +

Mysterieuze verleiding met exotische smaken

Sensueel-zoet, oriëntaals, verleidelijk en mysterieus - dit is de geur van de nieuwe Michael Kors Mystique Shimmer. Deze opwindende damesgeur bekoort door zijn intense aroma en zijn buitengewone, exotische geurcompositie.

Deze opmerkelijke geur heeft slechts drie geselecteerde noten nodig om zijn speciale aroma te ontvouwen en een grote verleider te worden. Kruidige zwarte peper ontmoet het licht bittere, aromatische kruid van saffraan op Michael Kors Mystique Shimmer. Het warme, intens zoete aroma van muskus rondt het in 2020 uitgebrachte parfum vakkundig af. Zo bewijst de onbekende parfumkunstenaar achter Michael Kors Mystique Shimmer dat soms slechts een handvol aroma's volstaat om echte grootsheid in een parfum te creëren.

Het spannende samenspel van kruidige en zoete aroma's creëert een geheel eigen geur. Hoogwaardige exotische specerijen worden vakkundig gecombineerd met heerlijke, frisse en bloemige geuren in Michael Kors Mystique Shimmer. Het resultaat is een betoverende, verleidelijke geur die de drager een mysterieuze, exclusieve uitstraling geeft. Michael Kors zelf beschrijft de Michael Kors Mystique Shimmer als een unieke geur "die doet denken aan de glamour van een extravagant gemaskerd bal": Edel, elegant, bedwelmend en een beetje mysterieus. Dit maakt het perfect voor spannende nachten en romantische avonden.

Basisnoten:
Zwarte Peper
Safran
muskus
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten