Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-62%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Laura Biagiotti Roma Uomo - een parfum dat de "eeuwige stad" van Rome onvergelijkbaar belichaamt. Annick Ménardo is er in geslaagd om de perfecte symbiose van zoete en taaie noten te creëren: voor echte kerels.

Verkwikkend en tegelijkertijd sensueel, maar toch subtiel groen-kruidig met basilicum en laurier. In het verdere verloop van de wijn worden warme tonen van amber, hout en vanille Roma Uomo toegevoegd.

Laura Biagiotti Roma Uomo goedkoop kopen

De geur +

Laura Biagiotti Roma Uomo brengt de geur van Dolce Vita

Een absolute must-have uit de jaren negentig is de parfumcreatie Laura Biagiotti Roma Uomo. Een eeuwig parfum gewijd aan zijn beschermheilige, Rome. Sterparfumeur Annick Ménardo, beroemd om haar bijzondere creaties, ontwikkelde Laura Biagiotti Roma Uomo met een grote liefde voor de Italiaanse levensstijl.

De topnoot van Biagiotti parfum is aanvankelijk zeer sprankelend met mandarijn, roze grapefruit, laurier en basilicum. Het hart is bloemig en bijna heerlijk met noten van roos geranium. Later voegen de extreem zachte houtnoten van massoiahout, sandelhout en cederhout iets donkerdere tonen toe.

Bovenal is er een steeds meer aanwezige vanille noot, die de parfum balsamisch maakt met een zekere feel-good zoetheid. Laura Biagiotti Roma Uomo is een parfum met een hoge herkenningswaarde. Meestal wordt het onmiddellijk herkend. Een heel speciaal parfum dat gemakkelijk te bespreken is. De geur van de mannen is absoluut overtuigend met zijn nobele essences. De elegantie wordt voortgezet in het ontwerp van de goudkleurige fles.

Kopnoten:
Basilicum
Laurier
Mandarijn
pinke grapefruit
Hartnoten:
roosgeranium
Basisnoten:
Amber
massoïahout
muskus
Sandelhout
vanille
Cederhout
Parfumeur:
Annick Ménardo
Jaar van uitgave:
1995

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Laura Biagiotti Roma Uomo met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 5 klant adviezen
Commentaar van L Teeuwen
zalig zoet luchtje

Na de verschillende luchtjes die mijn man geprobeerd heeft is deze het lekkerst blijf heel lang hangen . En wat niet onbelangrijk is bij jullie het goedkoopst . Dus gelijk besteld voor zijn verjaardag in nov.

Commentaar van Bentarast
super

Omdat ik de geur heel lekker vind heb ik ook de douchegel eens geprobeerd en ik ben helemaal niet teleurgesteld. Ook kwa prijs een absolute hit.

Commentaar van Fary1968
aanrader!

Jammer dat ik deze geur nu pas heb ontdekt. Ik vind het heerlijk om de geur om mij heen te hebben. Blijft lekker lang hangen maar is toch niet te nadrukkelijk aanwezig. Absolute aanrader. Zeker in deze set!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Laura Biagiotti Roma Uomo in vergelijking met de SRP