Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971
Meer informatie:

Het concept

Het gerenommeerde label Lancaster, dat vandaag de dag in trek is, werd opgericht in 1946. De reden hiervoor was dat de oprichters streefden naar het ongewone idee om betaalbare maar kwalitatief hoogwaardige zorgproducten aan te bieden. Want toen waren er ofwel verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, ofwel producten die gericht waren op een overkoepelend huidtype. Huidtypen zoals jonge of volwassen huid, die speciale eisen stellen aan hun dagelijkse verzorging, werden toen vaak verwaarloosd.
Maar dat is precies wat Lancaster wilde veranderen. Lancaster concentreerde zich van meet af aan op het aanbieden van uitgebreide productlijnen, die echter met een breed scala aan producten zo veel mogelijk verschillende huidtypen aanspreken. Het label wilde er zeker van zijn dat elke klant het juiste product voor hem en zijn huidwensen in deze lijn zou vinden. Lancaster slaagde in dit project en al snel groeide het klantenbestand van het opkomende merk snel. Tot op de dag van vandaag zijn er nog steeds veel klanten aan wie de producten van de serie vanaf het allereerste begin door klanten werden aanbevolen - bijvoorbeeld door de moeder of grootmoeder.
Lancaster richt zich niet alleen op betaalbare prijzen en een breed assortiment, maar ook op geselecteerde ingrediënten en composities. Vandaag de dag worden deze composities door meer dan 1500 experts onderhouden en voortdurend herzien. Hiervoor beschikt het team over 750 lancasteroctrooien, die voortdurend worden geoptimaliseerd. Hierdoor profiteren de klanten van het bedrijf altijd van geavanceerde en effectieve formuleringen en complexen van werkzame bestanddelen die de huid vaak verzorgen, beschermen en ondersteunen in slechts één stap.
Lancasters verfijnde Lancaster Self Tan Beauty assortiment is gericht op alle klanten die dromen van een mooie en zachte bruining - zonder uren te hoeven baden in de schadelijke zon. De lijn bestaat uit een hele reeks geselecteerde producten, die allemaal een zachte en effectieve zelfbruining ondersteunen. Ze zorgen allemaal voor een langdurige, gelijkmatige en natuurlijk uitziende bruining door waardevolle ingrediënten, moderne recepten en innovatieve technologieën.

Het design

De Lancaster Self Tan Beauty serie presenteert zich in een eenvoudig ontwerp dat boeit met zijn afgeronde vormen. De glinsterende bronskleur waarin de slangen, potten en flessen van de verzorgingsproducten worden ondergedompeld, is een echte blikvanger. De kleur doet denken aan de intens gelooide huid en verwijst naar de stralende teint die kan worden bereikt bij het gebruik van de artikelen.
De oranje accenten die de cosmetische lijn versieren roepen associaties op met warmte, zon en zomer en reflecteren ook wat er binnenin te vinden is. Ze passen goed in de hand en zijn gemakkelijk te openen en te sluiten. (125623)

Het assortiment

De cosmetische serie Lancaster Self Tan Beauty kenmerkt zich door een innovatieve technologie die zorgt voor een mooi natuurlijk gelooide teint. De 7 producten in de verzorgingslijn zijn verkrijgbaar in 3 tinten, variërend van delicaat tot medium tot intens, waardoor de huid eruit ziet alsof gekust door de zon, ondergedompeld in een rijke gouden tint of in een diepe bronzen tint. Gemengd met kokoswater voorzien ze de huidcellen van voldoende vocht en zorgen ze voor een peeling-effect. Ze bevatten ook antioxidanten die de huidbarrière versterken en beschermen tegen agressieve zuurstofverbindingen.
De zelfbruinende producten bieden daarom een optimale verzorging van de huid en zorgen tegelijkertijd voor een frisse vakantiekleur die het hele jaar door aanhoudt. Bovendien passen ze zich aan de huidskleur van de consument aan en overtuigen door hun eenvoudige bediening. In Shower Tanning Lotion" van Lancaster Self Tan Beauty kan gemakkelijk op de natte huid worden aangebracht en binnen een minuut worden afgespoeld. Het wordt snel opgenomen en laat een aangenaam gevoel achter op de huid. Al na de eerste toepassing glanst de huid goudkleurig.
In Shower Tanning Lotion" kan tot zeven dagen per dag worden gebruikt, waardoor de teint geleidelijk aan intenser wordt en toch natuurlijk blijft. De "Self Tanning Comfort Cream 02 Medium" geeft u een bruine tint zoals na een verblijf van een week op Ibiza. Dankzij de delicate textuur smelt de gezichtscrème letterlijk op de huid. De lichaamscrème "Self Tanning Melting Delight 03 Intense" zorgt voor een bronzen teint die suggereert dat de drager de vakantie bij Copacabana heeft doorgebracht. Het hydrateert, beschermt vrije radicalen die de huid beschadigen en verwent de reukzintuigen met zijn geur die de geuren van de zomer vangt.
De lichaamsgel "Self Tanning Beautyfying Jelly 01 Light" roept een onweerstaanbaar glanzende teint op de huid op. Dit doet denken aan de zachte bruining die bereikt kan worden tijdens een weekendje zonnebaden in Capri. Een gladde en zachte huid wordt verkregen door gebruik te maken van de body scrub "Pre Tan Exfoliator", die een verzachtend effect heeft en het vochtgehalte van de huidcellen reguleert dankzij de macadamia olie die het bevat. De "Zelfbruinende gel 01 Licht" uit de cosmetische serie Lancaster Self Tan Beauty en de "Zelfbruinende Concentraat 02 Medium" stimuleren de biosynthese van melanine en optimaliseren zo de natuurlijke uitstraling van de huid. (k236gh25)