Geen resultaten resultaat: resultaten:

Lacoste pour Femme Timeless

De geur +

Tijdloze elegantie

Lacoste pour Femme Timeless is een geur voor vrouwen, die in juli 2019 in Europa en in oktober 2019 in de Verenigde Staten werd gelanceerd. De vrouwengeur wordt op de markt gebracht door Coty, en als een wijziging van de originele Lacoste pour Femme geur, pour Femme Timeless introduceert de nieuwe Lacoste een heel nieuw facet. De bijpassende herengeur Lacoste pour Homme Timeless is ook verkrijgbaar.

De topnoot bestaat uit fruitige mandarijn en de bloemige tonen van roos en Bulgaarse roos. In combinatie met de bloemige hartnoot, die bestaat uit oranjebloesem, jasmijn sambac en gardenia, is het resultaat een heerlijk vrouwelijke combinatie. Het arrangement wordt afgerond met een houtachtige basisnoot van sandelhout, patchoeli en wierook.

Een elegant boeket van zoete en poederige accenten, Lacoste pour Femme Timeless is precies wat de naam van de geur belooft: tijdloos. Deze geur is ideaal voor de dames die de hele dag door goed willen ruiken en tegelijkertijd expressief maar niet opdringerig zijn. Sensuele en verleidelijke, de noten ontvouwen zich geleidelijk, na verloop van tijd, waardoor Lacoste pour Femme Timeless een elegante metgezel voor elke dag.

Kopnoten:
Mandarijn
Roos
Bulgaarse roos
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Jasmin Sambac
Gardenia
Basisnoten:
Sandelhout
Patchoeli
Wierook

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
toepassen
vandaag tot-15%1