Geen resultaten resultaat: resultaten:

Lacoste Red

De geur +

Lacoste Red, de fruitige frisse mannengeur

Lacoste Red is een aromatische eau de toilette met een taart mannelijk fougére karakter. De dynamische mannengeur wordt gekenmerkt door een aantrekkelijk karakter en een verkwikkende frisheid die het zelfvertrouwen van de drager onderstreept. Lacoste Red Eau de Toilette is een aanpassing van de mannengeur Style in Play en werd in 2004 gelanceerd. De mannengeur werd gecreëerd door de Franse parfumeur Annick Menardo, die ook de voorgangergeur creëerde.

Lacoste Red Eau de Toilette opent met een vitaliserende topnoot van rode en groene appels, de aromatische geur van moerbei en een fijn likeuraroma. Bijzonder mannelijk en kruidig is de hartnoot van de Eau de Toilette LacosteRed , die bestaat uit aromatische thula, zoete jasmijn en taart cederhout. De basisnoot Red van Lacoste wordt afgerond met een snaar van romige patchouli, vetiver en muskus. De verkwikkende samenstelling van de Eau de Toilette is bijzonder mannelijk en sterk door de aroma's van Herben.

Kopnoten:
Rode appel
Mulberry
Groene Appel
Likeur
Hartnoten:
Thuja
Jasmijn
Ceder
Basisnoten:
Patchoeli
Vetiver
muskus

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lacoste Red met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Yesent van 12. augustus 2014
Fris en sportief

Sportief karakter. Dor de aantrekkelijke prijs ook voor tussendoor te gebruiken. In ieder geval handig voor degene die iets nieuws zoekt tegen een redelijke prijs!

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
toepassen
vandaag tot-62%1