Geen resultaten resultaat: resultaten:

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Bleu

De geur +

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Bleu : De sportieve geur van de sportlegende

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Bleu straalt koelte, lichtheid en esprit uit. Deze pittige aromatische mannengeur behoort tot de Lacoste Eau de Lacoste 12.12. geurencollectie. Het legendarische modemerk René Lacoste heeft deze buitengewone mannengeuren gecreëerd in het verlengde van zijn L.12.12 poloshirts. Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. Blauw, wit en groen, later ook rood, net als de prachtige polo's, zijn hun geurende kleuren, die gericht zijn op de krachtige, positief denkende mens.

Lacoste heeft een Eau de Lacoste L.12.12. Bleu boeiende aquatische nuance die een verfrissende toets geeft aan de lichte Fougère mix met topnoten van munt en fruitige grapefruit. In het geurhart ontmoeten ze oranje en delicate salie noten om te landen op een houtachtig bed van patchouli, cederhout en varens. Lacoste Eau de Lacoste L.12.12. is krachtig en licht tegelijk met zijn frisse opening van pepermunt en grapefruit, zijn timbre van fijn gekruid salie-ijs en deze verleidelijke Afrikaanse oranjebloesem. De houtachtige basis van Virginia cederhout, patchoeli en varens geeft de sportieve geur zijn karakteristieke specerijen.

De L.12.12. verwijst in de naamgeving overigens naar het productieproces van de Lacoste poloshirts: 1 staat voor hun piquémateriaal, 2 voor shirts met korte mouwen en 12 voor het aantal prototypes tot en met serierijpheid.

Kopnoten:
Pepermunt
Grapefruit
Hartnoten:
Sinaasappelbloesem
Salie
Basisnoten:
Patchoeli
Cederhout
Fern

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
toepassen