Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Klasse, elegantie en aantrekkelijkheid - de bloemrijke-verse vrouwengeur Lacoste pour Femme weerspiegelt wat een moderne vrouw maakt. Sinds 2003 is het parfum een genot voor liefhebbers van subtiele nuances.

Met de bloemige noten en het houtachtige karakter van de parfumeur bewijst Olivier Cresp Lacoste pour Femme dat deze kwaliteiten perfect te combineren zijn.

Lacoste pour Femme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Lacoste pour Femme, de houtachtige bloemige geur voor vrouwen.

De vrouwengeur Lacoste pour Femme weerspiegelt alles wat een moderne vrouw maakt. Klasse, elegantie en aantrekkelijkheid. Met de bloemige noten en de houtachtige geur karakter van Lacoste pour Femme, bewijst parfumeur Olivier Cresp dat deze kenmerken perfect kunnen worden gecombineerd. Bij de creatie van Lacoste pour Femme probeerde de parfumeur ook een zekere sensualiteit en zuiverheid in de geur te combineren.

Zelfs in de topnoot van Lacoste pour Femme worden verschillende smaken met elkaar gecombineerd: Fruitige groene appel, tedere fresia en vurige peper vormen de opmaat naar Lacoste's parfum voor vrouwen, uitgebracht in 2003. In het hart van Lacoste pour Femme, een prachtig boeket van verschillende wereld bloemen bloeit: violet, hibiscus, jasmijn, heliotroop en rozenblaadjes geven de geur zijn bloemige en lichte karakter. Lacoste pour Femme wordt dan afgerond met hardere en kruidigere noten van verschillende houtsoorten, wierook en delicaat suède.

Kopnoten:
Freesia
Oiment
Hartnoten:
Roos
Hibiscus
Heliotroop
Jasmijn
Basisnoten:
huid-akkoord
Sandelhout
Wierook
Ceder
Parfumeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lacoste pour Femme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Arlift
topgeur!

Ik ben dol op deze geur!!!! In de winter de perfecte geur!!! Ik heb deze geur bij een vriendin voor het eerst geroken en sindsdien ontbreekt hij in mijn badkamer ook niet...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Lacoste pour Femme in vergelijking met de SRP
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Lijnen +

Productsoort +

prijs +

9 107
toepassen
vandaag tot-36%1