Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

11 107
toepassen
vandaag tot-40%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Klasse, elegantie en aantrekkingskracht - de bloemig-frisse damesgeur Lacoste pour Femme weerspiegelt wat een moderne vrouw maakt. Het parfum is al sinds 2003 een genot voor liefhebbers van subtiele nuances.

Met de bloemige noten en het houtachtige geurkarakter van Lacoste pour Femme bewijst parfumeur Olivier Cresp dat deze kenmerken perfect gecombineerd kunnen worden.

Lacoste pour Femme goedkoop kopen

De geur +

Lacoste pour Femme, de houtachtig-bloemige geur voor vrouwen

De vrouwengeur Lacoste pour Femme weerspiegelt alles wat een moderne vrouw kenmerkt. Klasse, elegantie en aantrekkingskracht. Met de bloemige noten en het houtachtige geurkarakter van Lacoste pour Femme bewijst parfumeur Olivier Cresp dat deze kenmerken perfect gecombineerd kunnen worden. Bij het creëren van Lacoste pour Femme probeerde de parfumeur ook een zekere sensualiteit en puurheid in de geur te combineren.

De topnoot van Lacoste pour Femme combineert daarom een grote verscheidenheid aan smaken: Fruitige groene appel, delicate fresia en vurige peper vormen de opening van de vrouwengeur van Lacoste, die in 2003 werd uitgebracht. In het hart van Lacoste pour Femme bloeit een prachtig boeket van verschillende bloemen uit de hele wereld: viooltjes, hibiscus, jasmijn, heliotroop en rozenblaadjes geven de geur zijn bloemige en lichte karakter. Lacoste pour Femme wordt vervolgens afgerond met meer wrange en kruidige noten van verschillende houtsoorten, wierook en delicaat suède.

Kopnoten:
Parfümeur:
Olivier Cresp
Jaar van uitgave:
2003

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lacoste pour Femme met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar van Arlift
topgeur!

Ik ben dol op deze geur!!!! In de winter de perfecte geur!!! Ik heb deze geur bij een vriendin voor het eerst geroken en sindsdien ontbreekt hij in mijn badkamer ook niet...

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Lacoste pour Femme in vergelijking met de SRP