Geen resultaten resultaat: resultaten:

Lacoste Love of Pink

De geur +

DerFruity light Chypre geur voor vrouwenLove of Pink by Lacoste is de derde vrouwengeur uit Lacoste's Pink geurstoffen collectie, die nu meer dan 6 vrouwengeurtjes bevat. Naast de originele Touch of Pink geur die in 2004 op de markt werd gebracht en de parfumvariaties Dream of Pink (2008), Spring of Pink en Sun of Pink, zal de zesde Lacoste vrouwengeur Joy of Pink in november 2010 op de markt worden gebracht.

Lacoste Love of Pink wordt bovenal gekenmerkt door zijn fruitige geurelementen en het romantische speelse chypre karakter, dat de hele geheel een vrouwelijke en vooral verleidelijke kant geeft. De Eau de Toilette opent met een fruitige en licht exotische topnoot van bloedsinaasappels, citroen en zoet passievrucht. De bloemige hartnoot in Love of Pink wordt in wezen gecreëerd door de smaak van magnolia en Stephanotis (crane loop) die worden omringd door de aroma's van andere witte bloemen. Lacoste Love of Pink is afgerond met een licht kruidige en oosterse geurige basis van muskus, aromatisch cederhout en zachte vanille aroma' s.

Lacoste Love of Pink is een licht, speels en jeugdig romantisch Eau de Toilette met zijn fruitige, bloemige en licht pikante ingrediënten.

Kopnoten:
Bloedsinaasappel
Citroen
Passievruchten
Hartnoten:
Magnolia
Stephanotis
Basisnoten:
muskus
vanille
Cederhout

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
toepassen
vandaag tot-53%1