Geen resultaten resultaat: resultaten:

Lacoste Challenge

De geur +

Lacoste Challenge - Fascinerende geur akkoorden vol energie en charme

Het mannenparfum LacosteChallenge , gelanceerd in 2009, is levendig, verkwikkend en elegant. Niet alleen de mode en accessoires van de luxe designer Lacoste hebben een cultstatus bereikt. Lacoste geuren zijn erg in de mode met hun unieke synthese van klassieke en innovatieve accenten. Lacoste Challenge bewijst dit op een indrukwekkende manier. De geur is levendig en energiek, vol van lichtheid, esprit, charme en elegantie. De topnoot van het parfum presenteert pure geconcentreerde energie vanaf de eerste waarneming. De frisheid van sappige citroen en bergamot wordt verder versterkt door de intense nuances van rijpe mandarijn.

De hartnoot biedt onweerstaanbare aroma's, die in harmonie een unieke geurbeleving bieden. De dominante noot is pittige gember met subtiele kruidigheid. Lavendel en viooltjesbladeren harmoniëren met zachte groene noten en subtiele, subtiele kruidigheid. Ze geven diepte en karakter aan de geur en zorgen voor een ingehouden mannelijke elegantie. In de basisnoot komen charismatische tonen naar voren. Edelzwart ebbenhout en de volle geur van teakhout zorgen voor een onvergelijkbare afwerking. Ze verrijken de duurzame Sillage met veel charme en mannelijke dynamiek. Lacoste Challenge is een geur voor de succesvolle, actieve gentleman die waarde hecht aan het bijzondere. Het verkwikkende parfum presenteert een levensbevestigende levensstijl vol activiteit en discrete, gedistingeerde elegantie.

Kopnoten:
Mandarijn
Citroen
Bergamot
Hartnoten:
Gember
Viooltjesblad
Lavendel
Basisnoten:
Ebony
Teakhout

Beoordeling +

Aandeel positieve beoordelingen voor Lacoste Challenge met vier sterren of meer
5 uit 5 sterren — op basis van 1 klant adviezen
Commentaar Greles van 18. augustus 2014
zeer goed product

Zeer aangename geur die lang blijft hangen. Ik heb hem al vaak gekocht en hij blijft een deel van mijn basisassoritiment.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel
naar de complete lijn
toepassen
vandaag tot-57%1