Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

20 141
toepassen
vandaag tot-31%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jean Paul Gaultier So Scandal!

De geur +

Jean Paul Gaultier So Scandal!: Je wilt dit schandaal keer op keer herbeleven

Jean Paul Gaultier So Scandal! werd uitgebracht in 2020 en is een aanvulling op de zoete en gourmand geur Scandal van Jean Paul Gaultier die in 2017 werd gelanceerd. De zoete en fruitige Jean Paul Gaultier So Scandal! heeft ook een bovengemiddelde levensduur en is gecreëerd door Daphné Bugey en Fabrice Pellegrin. Ze hebben het parfum samengesteld zonder geurpiramide, maar in plaats daarvan mengen ze ongewone smaken met elkaar.

Melk en tuberoos, framboos en jasmijn sambac en oranjebloesem geven het parfum net dat beetje extra. Jean Paul Gaultier So Scandal! is geen geur voor op het werk of voor elke gelegenheid, ook al kun je het in je vrije tijd dragen.

Maar dit brutale, ongelooflijk sensuele en vrouwelijke eau de parfum hoort echt thuis in de avond en bij het uitgaan. En net zoals een schandaal de meningen verdeelt, omdat sommigen ervan houden en anderen het gewoon niet begrijpen, verdeelt Jean Paul Gaultier So Scandal! ook de meningen. Een effect dat de meester van de excentriciteit zeker voor ogen had. Hij is blij als veel mensen zijn mode en geuren dragen, maar hij hecht er niet veel waarde aan om mainstream te zijn. Dat zou immers geen schandaal zijn. Maar Jean Paul Gaultier So Scandal! is iets wat je steeds opnieuw wilt beleven en meemaken.

Parfümeur:
Daphné Bugey, Fabrice Pellegrin
Jaar van uitgave:
2020

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten