Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme voegt een zoete mannengeur toe aan de geurlijn. Het parfum rekent af met een klassiek geurverloop en laat zijn componenten dynamisch samenkomen.

Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme: De opwindende, verslavende mannengeur Scandal

Het schandaal op Jean Paul Gaultier kent geen grenzen: Met Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme voegt het Parijse haute couture label na vier jaar een mannengeur toe aan zijn Scandal geurcollectie, een sensueel, dynamisch boeket, alsof modeontwerper Jean Paul Gaultier, die in 2020 officieel zijn pensionering uit de actieve modewereld aankondigde, een krachtige comeback zou maken.

Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme is een verbluffend sensueel arrangement van geurige salie en tonkaboon, delicaat smeltende karamel en het wrange, tropische zoete gras vetiver. Het pulseert op de huid als vers hout. De lineaire geur van Jean Paul Gaultier met bijna gelijktijdig oscillerende geurfacetten opent nauwelijks merkbaar met kruidige, kenmerkende akkoorden van scharlei, waarvan de verkwikkende geur uitbloeit in verleidelijke karamelnoten om delicate, kruidachtige vetivernuances te ontmoeten. Warme, kruidige tonkaboon rondt het meesterlijke boeket af van Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme - een mannelijke geur die de fijnproevers onder de mannen een aanwezigheid geeft die even dynamisch en verslavend is als die van mannelijke charismatici.

Jean Paul Gaultier Scandal pour Homme het achtste parfum van Gaultiers legendarische Scandal-geurcollectie, een verwijzing naar zijn schandalige modecollectie uit 1988, getiteld "La Concierge Est Dans L'Escalier" (De Conciërge staat op de trap). Losse stukken uit de extravagante collectie van het "enfant terrible", die vrouwenbenen aan netkousen hielp en Madonna aan haar gouden corsage met jarretels, circuleren nog steeds op het net tegen verzamelaarsprijzen - net als originele voorraden van het vrouwenparfum Scandal uit 2017 in de iconische flacon met dobberende vrouwenbenen als flaconcap. In navolging van Gaultiers damesgeuren Scandal by Night (2018), Scandal à Paris (2019), Scandal Boule à Neige Collector (2019/2020), So Scandal! (2020) en Scandal Gold (2021), Jean Paul Gaultier 's Scandal pour Homme is nu de eerste Scandal mannengeur - en misschien niet de laatste.

Basisnoten:
karamel
Scharlei
Tonkaboon
Vetiver
Parfumeur:
Quentin Bisch, Nathalie Gracia-Cetto, Christophe Raynaud
Jaar van uitgave:
2021

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

19 137
toepassen
vandaag tot-34%1