Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

20 141
toepassen
vandaag tot-42%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een extravagante geur die Jean Paul Gaultier Scandal verborgen zit in een al even uitzonderlijke fles. Een zoete lekkernijparfum voor dagen en nachten die vrouwen nooit vergeten.

Net zoals de drager zich in het Parijse nachtleven stort in de reclame, vallen de vrouwen voor deze onvergetelijke geur. De betoverende geur van Scandal is samengesteld uit bloedsinaasappel, honing, geranium en patchoeli.

Jean Paul Gaultier Scandal goedkoop kopen

De geur +

Jean Paul Gaultier Scandal, een schandalige geur

Jean Paul Gaultier Scandal is een nieuwe geur van de Franse ontwerper. Hij straalt een zeer elegante aura uit, die een symbiose vormt met de drager. Veel dames zijn al verliefd geworden op deze geur en passen deze regelmatig toe om te laten zien hoe zelfbewust en charmant hun persoonlijkheid is.

Jean Paul Gaultier Scandal is meer dan alleen een geur, het is bijna een positieve levenshouding . Het feit dat het van nature zo populair is heeft ook een reden, die zich reeds ontvouwt met de head noot van fruitige bloedappel oranje en zoete honing. In het hart straalt de zoete geranium zijn delicate aroma uit. Het parfum wordt afgerond met een basis van intense patchouli. Ze geeft Jean Paul Gaultier Scandal een onvergetelijk karakter.

Het parfum is geschikt voor zowel de dag als de avond en laat een aangename indruk achter. Vooral dames die houden van bloemige en intense geuren zullen geïnspireerd zijn op deze geur.

Jean Paul Gaultier is zich er terdege van bewust dat deze nieuwe creatie de harten van veel vrouwen sneller laat kloppen. Al bij het zien van de buitengewone flacon en de roze-gekleurde vloeistof binnenin, willen ze deze kostbare geur bezitten.

Kopnoten:
Gardenia
bloedsinaasappel
Hartnoten:
Honing
Basisnoten:
Patchoeli
Parfumeur:
Daphné Bugey, Christophe Raynaud, Fabrice Pellegrin, Firmenich
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Jean Paul Gaultier Scandal in vergelijking met de SRP