Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

7 50
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cristiano Ronaldo Legacy

De geur +

De mannelijke geur van de wereldkampioen als recept voor succes voor je eigen zelfvertrouwen

Cristiano Ronaldo Legacy is een aromatische geurcreatie met een houtachtige noot die de frisheid en mannelijkheid van de drager benadrukt. De veelvoudig Wereldvoetballer van het Jaar werd in 2015 recorddoelpuntenmaker van de Spaanse topclub Real Madrid. In de herfst van datzelfde jaar creëerde hij met succes zijn eerste geurenreeks Cristiano Ronaldo Legacy.

De ruwe geur opent met topnoten van groene appel, lavendel, kruidige kaneel en bergamot. Het frisse aroma wordt versterkt in de hartnoot met rozemarijn, viooltje en pioenroos en krijgt een mystieke toets door de aroma's van cederhout en salie. In de basisnoot zorgen exotische Indiase patchoeli, amber en het tropische zoete gras vetiver voor een rokerig, diep mannelijk gevoel.

Cristiano Ronaldo Legacy geeft de drager een duidelijk gevoel van zelfvertrouwen en maakt een blijvende indruk op een eerste afspraakje of de eerste dag op kantoor. Deze geraffineerde geur is geschikt voor mannen van alle leeftijden die de voorkeur geven aan een unieke, gedenkwaardige geurcreatie. Cristiano Ronaldo Legacy is een geweldig cadeau-idee voor mannen die meer aandacht willen en zich willen onderscheiden in een groep concurrenten. Met Cristiano Ronaldo Legacy komt succes.

Kopnoten:
Appel
Kaneel
Lavendel
Hartnoten:
Cederhout
Rozemarijn
Salie
Basisnoten:
Ambra
Patchoeli
licht hout
Jaar van uitgave:
2015

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten