Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

6 55
toepassen
vandaag tot-46%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cristiano Ronaldo CR7 Play it Cool

De geur +

Cristiano Ronaldo CR7 Play it Cool - Dynamische frisheid vol elegantie en passie

De aquatisch-frisse mannengeur Cristiano Ronaldo CR7 Play it Cool vult de gelijknamige modelijn van de Portugese stervoetballer aan met een fascinerend parfum. Dynamisch, levendig en krachtig als de speelstijl van de recordgoalscorer van Juventus Turijn, symboliseert deze buitengewone creatie een zeer moderne, zelfverzekerde en casual levensstijl.

Cristiano Ronaldo CR7 Play it Cool, gelanceerd in 2019, is de derde geur in de zeer succesvolle CR-lijn van het Britse luxelabel, dat de initialen van de uitzonderlijke sportman combineert met het traditionele nummer van zijn shirt in de naam. De sprankelende, frisse akkoorden van de compositie zorgen ervoor dat de drager een indrukwekkende verschijning maakt, en niet alleen in de lente- en zomermaanden.

De geur opent met sprankelende citrusnoten, waaraan subtiele aromatisch-zoete nuances elegantie en zachtheid verlenen. De fijne zuurgraad van Siciliaanse bergamot en de frisheid van sappige mandarijn worden vergezeld door de heerlijke smaak van rijpe peer. Het geeft het parfum een discreet verheven, buitengewone flair. De hartnoot van Cristiano Ronaldo CR7 Play it Cool doet je dromen van een zomerse dag aan de Middellandse Zee. Imposante maritieme noten worden omhuld door de warme geur van lavendel. Een nuance van de subtiele kruidigheid van kardemom voegt een krachtig, mannelijk accent toe. De basis van het parfum scoort met sensuele elegantie. Kostbaar amberhout, zachte muskus en de onweerstaanbare tonkaboon brengen de exquise geurcompositie tot een indrukwekkend einde.

Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten