Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

7 55
toepassen
vandaag tot-55%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cristiano Ronaldo CR7 Origins

De geur +

Cristiano Ronaldo CR7 Origins - jong, fris en kruidi

De Cristiano Ronaldo CR7 Origins eau de toilette spray biedt frisse kracht voor vele gelegenheden en is vooral aantrekkelijk voor mannen die jong zijn of jong van hart.

De geur werd gecreëerd in 2022 en begint met fruitige akkoorden van ananassorbet en mandarijn, die de stemming oppeppen en energie geven. De wrange, groen-kruidige geur van laurier brengt een mannelijke noot aan het begin. In de hartnoot verspreidt scharlei zijn kruidige, hooi-achtige geur. Rozengeranium voegt verwarmende, bloemige nuances toe, terwijl lavendel opnieuw voor frisheid zorgt. Vetiver en patchoeli vormen de basis en brengen aardse, kruidige en houtachtige geurakkoorden naar de eau de toilette. De sterke geur is perfect voor de sportschool of (sportieve) vrijetijdsbesteding.

De Cristiano Ronaldo CR7 Origins flacon valt meteen op door de combinatie van kleur en materiaal. Het glas van de flacon glanst in een donker turquoise, de gestileerde 7 loopt over het glas, met in de top van de 7 de spraykop.

Thierry De Baschmakoff, oprichter van het ontwerpbureau Aesthete Agency in Parijs, is verantwoordelijk voor het ontwerp. Het bureau creëert al meer dan 30 jaar met veel succes flacons voor grote parfumhuizen als Bvlgari, Guerlain, Lanvin, Dior en Kenzo. Het ontwerp voor Cristiano Ronaldo CR7 Origins laat op het eerste gezicht de frisheid en dynamiek van deze geur zien.

Pierre-Constantin Guéros en Alexandra Carlin creëerden de geur voor Cristiano Ronaldo CR7 Origins. Pierre-Constantin Guéros is een jonge parfumeur die een echte teamspeler is en niet alleen met een team werkt, zoals gebruikelijk is in de industrie, maar ook met andere "neuzen". Zijn carrière heeft hem op veel plaatsen in de wereld gebracht, waaronder New York, Parijs, München en Dubai. Bij Origins werkte Guéros samen met de Française Alexandra Carlin, wier bekendste creaties Run Wild van Davidoff en Beloved Man van Amouage zijn.

Voor de Cristiano Ronaldo CR7 Origins reclamecampagne zien we de voetbalster in het parfumatelier. Hij ruikt aan een teststrip. Dan zien we Ronaldo in de zee duiken. Zelfs in dit element lijkt hij ongelooflijke dingen te kunnen doen, want hij duikt niet alleen in perfecte vorm, hij staat ook onder water. Uiteindelijk komt hij uit de zee, rent naar het strand en pakt het Origins flesje. Hij spuit de geur in zijn natte nek en in de volgende cut zijn we terug in het parfumlab. Christiano Ronaldo opent zijn ogen en glimlacht gelukkig.

Kopnoten:
ananas-sorbet
Mandarijn
laurierblad
Hartnoten:
Scharlei
roosgeranium
Lavendel
Basisnoten:
Vetiver
Patchoeli
Parfumeur:
Pierre-Constantin Guéros, Alexandra Carlin
Jaar van uitgave:
2022
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten