Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

6 55
toepassen
vandaag tot-51%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cristiano Ronaldo CR7 Game On

De geur +

Een geur vol zelfvertrouwen en verleidelijke dynamiek

Fruitig, zoet en gegarneerd met elegante houtnoten - Cristiano Ronaldo CR7 Game On is een intense mannengeur met een zelfverzekerd en dynamisch karakter. Het is de perfecte metgezel voor een spannende avond en weet te verleiden met zijn buitengewone samenstelling. Knapperige appel en exotisch zoete papaja worden gecombineerd met de kruidige warmte van kardemom om een heerlijke mix te creëren. Koele ijsakkoorden ronden de topnoot af en geven Cristiano Ronaldo CR7 Game On een nonchalante frisheid en koelte. De hartnoot wordt gedomineerd door twee sensuele bloemennuances: viooltje en lavendel. De kruidig-balsamico, licht rokerige aroma's van elemihars en jeneverbes vormen een interessant contrast. De basisnoot is verleidelijk zoet. Ceder en guajakhout geven de geur een kosmopolitische elegantie met hun edele houtachtige akkoorden, terwijl de poederige, delicate cashmeran en suikerzoete tonkaboon een behaaglijke warmte toevoegen.

De elegante flacon van de verleidelijke Cristiano Ronaldo CR7 Game On maakt indruk met zijn slanke en moderne design. De hoogwaardige glazen flacon, waarvan de vorm enigszins doet denken aan een heupfles, werd ook gebruikt voor de twee vorige geuren in de CR7-collectie. Terwijl de andere flacons schitterden in felle kleuren, werd voor de sensuele Cristiano Ronaldo CR7 Game On gekozen voor een intens, diepzwart, dat een aantrekkelijk contrast vormt met de grote CR7-print in glanzend zilver en de heldere koperkleurige "Game On". De intensiteit van de kleuren en het compromisloze mannelijke ontwerp van de flacon weerspiegelen perfect het zelfverzekerde en onverschrokken karakter van de geur.

Voor de reclamecampagne voor zijn intense, verleidelijke Cristiano Ronaldo CR7 Game On maakte de voetbalster natuurlijk van de gelegenheid gebruik om zelf voor de camera te verschijnen. De uitbundig geproduceerde reclame met de slogan "Own the Night" toont de meervoudig wereldvoetballer van het jaar voor een bruisende metropool bij nacht: terwijl de voetballer op zijn enorme balkon staat en geniet van het indrukwekkende uitzicht, valt de maan uit de lucht en landt - ter grootte van een voetbal - vlak naast Ronaldo. Verbaasd raapt hij de bal op en begint vol vreugde en dynamiek trucjes te spelen met de pas ontdekte bal. Totdat hij ontdekt wordt door een mooie jonge vrouw en uiteindelijk, enigszins beschaamd, de maan achter zijn rug laat verdwijnen.

Cristiano Ronaldo wordt beschouwd als een van de beste voetballers aller tijden. In zijn ongeëvenaarde carrière heeft hij herhaaldelijk blijk gegeven van groot talent, ijzeren discipline en absoluut uithoudingsvermogen. Hij is een man die precies weet wat hij wil en alles geeft om zijn doelen te bereiken. Met zijn onmiskenbare stijl en passie is Cristiano Ronaldo een waar rolmodel geworden voor veel jonge mannen. De prachtige geurcollecties bieden zijn fans nu de kans om zijn exclusieve levensstijl olfactorisch zelf te ervaren. Voor de creatie van de intense geuren - evenals de Cristiano Ronaldo CR7 Game On - heeft de voetballer een ervaren en competente partner aan boord gehaald: Eden Parfums Ltd, een Britse parfumfabrikant die een echte expert is op het gebied van samenstelling en distributie van fijne geuren.

Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten