Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

7 55
toepassen
vandaag tot-50%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cristiano Ronaldo CR7 Game On

De geur +

Een geur vol zelfvertrouwen en verleidelijke dynamiek

Fruitig, zoet en gegarneerd met edele houtachtige noten - de Cristiano Ronaldo CR7 Game On is een intense mannengeur met een zelfverzekerd en dynamisch karakter. Het is de perfecte metgezel voor een opwindende avond en weet te verleiden met zijn buitengewone samenstelling.Een opwindende topnoot opent de exclusieve geur. Knapperige appel en exotische zoete papaja worden gecombineerd met de kruidige warmte van kardemom om een heerlijke melange te creëren. Koele ijsakkoorden ronden de topnoot af en geven Cristiano Ronaldo CR7 Game On een ongedwongen frisheid en koelte. De hartnoot wordt gedomineerd door twee sensuele bloemennuances: viooltje en lavendel. De kruidig-balsamico, licht rokerige aroma's van elemihars en jeneverbes vormen een interessant contrast. De basisnoot is verleidelijk zoet. Cederhout en guaiac-hout geven de geur een kosmopolitische elegantie met hun edele houtakkoorden, terwijl poederachtige, delicate cashmeran en suikerachtige tonkaboon zorgen voor een behaaglijke warmte.

De elegante flacon van het verleidelijke Cristiano Ronaldo CR7 Game On maakt indruk met zijn slanke en moderne design. De hoogwaardige glazen flacon, waarvan de vorm enigszins doet denken aan een heupflacon, werd ook gebruikt voor de twee eerdere geuren uit de CR7-collectie. Terwijl de andere flessen schitterden in lichte kleuren, werd gekozen voor een intens, diep zwart voor de sensuele Cristiano Ronaldo CR7 Game On. De grote CR7 opdruk in glanzend zilver en de heldere koperkleurige "Game On" vormen een charmant contrast. De intensiteit van de kleuren en het compromisloze mannelijke ontwerp van de flacon weerspiegelen perfect het zelfbewuste en onbevreesde karakter van het parfum.

Voor de reclamecampagne voor zijn intense, verleidelijke Cristiano Ronaldo CR7 Game On liet de voetbalster de kans natuurlijk niet voorbijgaan om zelf voor de camera te staan. De uitbundig geproduceerde commercial onder het motto "Own the Night" toont de veelvoudig Wereldvoetballer van het Jaar voor een pulserende metropool bij nacht. Terwijl de voetballer op zijn enorme balkon staat en van het indrukwekkende uitzicht geniet, valt de maan uit de lucht en landt - op voetbalformaat - vlak naast Ronaldo. Verbijsterd raapt hij de bal op en begint dan, vol vreugde en dynamiek, kunstjes te doen met de pas ontdekte bal. Tot hij ontdekt wordt door een mooie jonge vrouw en uiteindelijk, enigszins in verlegenheid gebracht, de maan achter zijn rug laat verdwijnen.

Cristiano Ronaldo wordt beschouwd als één van de beste footballspelers aller tijden. Gedurende zijn ongeëvenaarde carrière heeft hij blijk gegeven van groot talent, ijzeren discipline en absoluut uithoudingsvermogen. Hij is een man die precies weet wat hij wil en alles geeft om zijn doelen te bereiken.goals. Cristiano Ronaldo Met zijn onmiskenbare stijl en passie is hij voor veel jonge mannen een echt rolmodel geworden. Voor de creatie van de intense geuren - en ook voor de Cristiano Ronaldo CR7 Game On - heeft de voetballer een ervaren en competente partner aan boord gehaald: Eden Parfums Ltd, een Britse parfumfabrikant die een echte expert is in de samenstelling en distributie van fijne geuren.

Kopnoten:
Appel
Papaja
Kardemom
ijs-akkoord
Hartnoten:
elemihars
Viooltje
Lavendel
Jeneverbes
Basisnoten:
cashmeran
Cederhout
Tonkaboon
Guajakhout
Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten