Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

7 55
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Cristiano Ronaldo Fearless

uitverkocht producten +

De geur +

Cristiano Ronaldo Fearless: Een geur voor de vruchteloze

Cristiano Ronaldo Fearless Eau de Toilette Spray heeft een sterk karakter dat moed, energie en vastberadenheid uitstraalt. Een fruitige, wrange opening van grapefruit krijgt een rechtlijnige en langdurige energie door de groene, kruidige noten van laurier, longoza en viooltjesblad. Bloemige roosgeranium en viooltjes worden gecombineerd in de hartnoot om een subtiele bloemige geur te creëren. Nootmuskaat zorgt ervoor dat de geur mannelijk blijft, terwijl het kruid tegelijkertijd warmte geeft en negatieve gedachten verdrijft. Na de energieke vlucht vindt de eau de toilette een kalme, sensuele finish met cashmeran, ambrostar, vanille en tonkaboon. Cristiano Ronaldo Fearless is een mannelijke geur die zorgt voor energie, moed en uithoudingsvermogen in het dagelijks leven, op het werk en natuurlijk tijdens het sporten.

De fles Cristiano Ronaldo Fearless schittert in een levendige oranje kleur. De warme kleur staat voor vitaliteit en energie. Het past daarom perfect bij deze energieke geur. Het glas van de flacon en de verpakking hebben dezelfde kleur. Zoals gebruikelijk bij de "7" collectie van Christiano Ronaldo siert een zeven in een licht gebogen, dynamische vorm de flacon in een geborstelde metalen look. Het vormt een aantrekkelijk contrast met het glanzende glas. Originaliteit, elegantie en kracht komen samen in het ontwerp van de flacon en in de geur van Fearless.

Sinds 2015 biedt het merk Christiano Ronaldo herengeuren waarin de Portugese voetbalster zijn wereld vertaalt in geuren. Alle geuren van het merk hebben een sportief karakter, maar zijn niet altijd "gewoon" fris. Er zijn vaak houtachtige, maar ook warme en kruidige noten die van de eaux de toilette expressieve en verleidelijke composities maken. Cristiano Ronaldo Fearless werd gecreëerd in samenwerking met Eden Parfums, een parfumfabrikant die gespecialiseerd is in de creatie en marketing van sterrenmerken.

Felle vastberadenheid gekoppeld aan een grote discipline en een nooit aflatend vuur hebben van Cristiano Ronaldo de uitzonderlijke voetballer gemaakt die hij is. In zijn geur Cristiano Ronaldo Fearless brengt hij deze kwaliteiten en zijn onverschrokken geest tot uitdrukking. Op de promotiefoto wordt hij passend omringd door een aura van dunne rookdraden en oranjekleurige mistwolken. Ronaldo houdt de gloeiende fles Fearless recht voor zijn hart, zodat de foto de indruk wekt dat er een vuur uit zijn hart oplaait. Dit vuur wordt gekanaliseerd door Fearless in zijn frisse maar kruidige en warme geur. Net als op de foto straalt Fearless een fascinerende en aantrekkelijke uitstraling uit.

Kopnoten:
Grapefruit
laurierblad
Viooltjesblad
Hartnoten:
roosgeranium
Muskaat
Viooltje
Basisnoten:
cashmeran
Tonkaboon
vanille
Jaar van uitgave:
2023
Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten