Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Collistar Profumo della Felicità

De geur +

Een vleugje geluk

Met de unieke, verkwikkende geursamenstelling van het eigen geluk in de hand Collistar Profumo della Felicità nemen. Verwen uw zintuigen met deze frisse, bloemige geur, die het lichaam nieuw leven inblaast en de geest gelukkig maakt. Profumo della Felicità Vertaald als "Parfum van geluk" betekent "parfum van geluk" - en niet zonder reden: deze geur zorgt onmiddellijk voor welzijn en een goed humeur na toepassing. Daarnaast Profumo della Felicità zijn er uit Collistar de geurenreeks Profumo della ook Energia (energie), Sensualità (sensualiteit), Armonia (harmonie) en Sogni (dromen).

Het parfum overtuigt met een fris en fruitig boeket, verrijkt met euforische en etherische oliën. De huid wordt verzorgd met behulp van mediterrane extracten: De extracten van sinaasappelbloesem en passievrucht hebben een regenererende werking, kalmeren de huid en zorgen voor een optimaal vochtgehalte.

De topnoot van de geur bestaat uit de sprankelende citrusgeuren van mandarijn en grapefruit, die perfect harmoniëren met de hartnoten van roze peper, pioenroos, lotusbloesem en rode bes. De basisnoot van deze fruitige, bloemige geurcompositie bestaat uit edele houtnoten, maar ook uit osmanthus, vetiver en de betoverende geur van muskus. Deze aromatische vrouwengeur voor het hele lichaam kan worden opgevat als een ode aan levensvreugde, omdat de combinatie van verfrissende oliën en mediterrane extracten zorgt voor een geluksgevoel voor het hele lichaam en de ziel stimuleert.

Kopnoten:
Lotus
Grapefruit
Mandarijn
Hartnoten:
Roze Peper
aalbes
Pinksterroos
Basisnoten:
Vetiver
muskus
Osmanthus
Jaar van uitgave:
2011

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

8 62
toepassen
vandaag tot-33%1