Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Chloé SeeByChloé

De geur +

Chloé SeeByChloé - Een geur zoals een zachte zomerse bries

De Chloé SeeBy Chloé geur is de perfecte keuze voor alle vrouwen die houden van een speelse, lichte zomerse geur. Natuurlijk kan dit parfum niet alleen in de zomer gedragen worden, maar zal het je op elk moment van het jaar bevallen, afhankelijk van de gelegenheid. Dit parfum is een bijzonder geschikte metgezel overdag en tijdens het uitgaan, maar ook op het werk.

De geur kan worden gecategoriseerd als een licht poederig en bloemig, fruitig en enigszins houtachtig boeket. Een subtiele frisse ondertoon begeleidt de geurbeleving en een vleugje citrus is subliminaal waarneembaar.Deze geurnoten worden bereikt door een arrangement van de meest uiteenlopende ingrediënten, die te vinden zijn in de top-, hart- en basisnoten van het Chloé SeeBy Chloé eau de parfum.

De topnoot wordt vertegenwoordigd door de intens geurende bloesem van de appelboom en bergamot. De hartnoten van dit parfum omvatten de essences van jasmijn en yling ylang, die perfect op elkaar zijn afgestemd. De basis biedt een compositie van lustopwekkende en stimulerende muskus, een licht houtachtige sandelhoutsmaak en vanille.

Door de nuances van de geur wordt Chloé SeeBy Chloé vooral aanbevolen voor jongere vrouwen en vrouwen met een rijpere leeftijd rond de 50. De koningin van de bloemen - de roos - staat centraal in de geurproductie van het merk Chloé. Het oneindige aantal facetten waarin rozen geparfumeerd kunnen worden, betekent dat er zowel zware als levendige geuren gecreëerd kunnen worden.

Kopnoten:
Bergamot
Hartnoten:
appelbloesem
Jasmijn
Basisnoten:
vanille
Sandelhout
muskus
Parfumeur:
Michel Almairac
Jaar van uitgave:
2013

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten