Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-39%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Een geur als een liefdesverhaal: Chloé Love Story is een eerbetoon aan liefde, verleiding en romantiek. Het frisse en bloemige parfum is gecreëerd door Anne Flipo.

Mi Amor ("mijn liefde") is de naam van het liedje dat bij de reclame hoort. De stem van Vanessa Paradis zingt over haar liefde en hoe ze die altijd zal vasthouden. De perfecte achtergrond voor een geur die romantische gevoelens viert.

Chloé Love Story goedkoop kopen

De geur +

Chloé Love Story - Meer dan een liefdesverhaal

De eau de parfum spray Chloé Love Story is sinds 2014 verkrijgbaar, maar de bloemige en frisse geur is veel meer dan een liefdesverhaal, het is een eerbetoon aan de liefde. Niets is mooier, niets is sterker en niets kan meer bitterzoete pijn veroorzaken. Anne Flipo is de neus achteraan Chloé Love Story en geeft het parfum een topnoot van neroli en physalis. In de hartnoot brengt ze stephanotis en sinaasappelbloesem absoluut in, voordat ze een basis van cederhout en petitgrain inbrengt.

De geur is vrouwelijk en elegant, sensueel en volwassen, maar niet overheersend. Het openbaart zich eerder als Chloé Love Story een discreet liefdesverhaal dat in het voorjaar begint en in de zomer met passie tot bloei komt. Degenen die een olfactorisch overweldigende geur verwachten, zullen Chloé Love Story teleurgesteld zijn. Hier speelt het adellijke reservaat de belangrijkste rol, want Chloé Love Story het is een geur voor de dag, voor het werk en de vrije tijd. En daar wil je je in de zomer licht en zorgeloos voelen, maar ook fris en gecultiveerd. Alsof je 's morgens door de sinaasappelboomgaard loopt. Lichte houtgeuren mengen zich met zoete Stephanotis en zijn gewoonweg prachtig.

Kopnoten:
Neroli
lampionplant
Hartnoten:
sinaasappelbloesem-absolue
stephanotis
Basisnoten:
Petitgrain
Cederhout
Parfumeur:
Anne Flipo
Jaar van uitgave:
2014

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Chloé Love Story in vergelijking met de SRP