Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

De bloemige, fruitige Chloé Nomade is de belichaming van het gevoel van vrijheid, reislust en het verlangen om de wereld in te trekken en haar zelf te ontdekken.

Waar ben je thuis? Nomade zegt: Waar het hart klopt, waar men welkom is, is men thuis.

Chloé Nomade kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Chloé Nomade - de geur van avontuurlijke vrouwelijkheid

De Eau de Parfum Chloé Nomade ontwikkelt een houtachtige geur, vergezeld van bloemige noten en een dynamische frisheid. Chloé Nomade is een parfum voor vrouwen dat de geest van avontuurlijke vrouwelijkheid omarmt. Een geur die vertelt over eindeloze vrijheid, verre horizonten, plezier van ontdekking, avontuurlijkheid en inspirerende ontmoetingen. Chloé Nomade wekt het verlangen naar vrijheid en benadrukt de vrouwelijkheid, elegantie, zelfvertrouwen, durf en avontuurlijkheid van vrouwen. Een heerlijk inspirerende, ontwakende en energieke geur voor vrouwen die de glorie van de wereld willen ontdekken, elk moment bewust willen beleven, hun horizon willen verbreden, zich willen ontplooien en zichzelf willen zijn. De vrouwengeur leidt de drager ervan op een adembenemend mooie reis, waar ze zich op elk moment thuis voelt - als een nomade.

Geïnspireerd door de parfum Nomade van Chloé in een magische, pure en speciale compositie. De belangrijkste reukstoffen van deze geur zijn fresia, mirabellen en eikenmos. Terwijl de florale lichtintensiteit van de fresia in de topnoten helder stijgt, wordt deze in het hart harmonieus in balans gehouden door de frisse, zoete sensualiteit van de mirabellenvruchten. Het intensieve en minerale karakter van eikenmos verschijnt dan in de basis. Een fascinerend inspirerende compositie die zowel vrouwelijke schoonheid als natuurlijke elegantie uitstraalt.

Kopnoten:
Freesia
Hartnoten:
mirabel
Basisnoten:
Eikenmos
Parfumeur:
Quentin Bisch
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Chloé Nomade in vergelijking met de SRP
vandaag tot-56%1