Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-58%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het bloemige en fruitige Chloé Nomade is de belichaming van het gevoel van vrijheid, reislust en het verlangen om de wereld in te gaan en deze zelf te ontdekken.

Waar ben je thuis? Nomade zegt: Waar je hart klopt, waar je welkom bent, daar ben je thuis.

Chloé Nomade goedkoop kopen

De geur +

Chloé Nomade - de geur van avontuurlijke vrouwelijkheid

Het eau de parfum Chloé Nomade ontvouwt een houtachtige geur vergezeld van bloemige noten en een dynamische frisheid. Chloé Nomade is een geur voor vrouwen die de geest van avontuurlijke vrouwelijkheid omarmt. Een geur die spreekt van eindeloze vrijheid, verre horizonten, het plezier van ontdekken, de geest van avontuur en inspirerende ontmoetingen. Chloé Nomade wekt het verlangen naar vrijheid en benadrukt de vrouwelijkheid, elegantie, zelfvertrouwen, durf en avontuurlijke kant van de vrouw. Een heerlijk inspirerende, ontwakende en energieke geur voor vrouwen die de pracht van de wereld willen ontdekken, elk moment bewust willen beleven, hun horizon willen verbreden, zich willen ontplooien en zichzelf willen zijn. De vrouwengeur neemt de draagster mee op een adembenemend mooie reis waarop ze zich elk moment thuis voelt - net als een nomade.

De geur Nomade van Chloé roept inspiratie op in een betoverende, pure en bijzondere compositie. De olfactorische hoofdrolspelers van deze geur zijn fresia, mirabelpruim en eikenmos. Terwijl de bloemige luminescentie van fresia helder opkomt in de topnoot, wordt deze harmonieus uitgebalanceerd door de frisse, zoete sensualiteit van mirabelpruim in het hart. Het intense en minerale karakter van eikenmos verschijnt vervolgens in de basis. Een fascinerend inspirerende compositie die zowel vrouwelijke schoonheid als natuurlijke elegantie uitstraalt.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:
Parfümeur:
Quentin Bisch
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
1) Maximale besparingen van een product van de lijn Chloé Nomade in vergelijking met de SRP