Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Chloé Nomade - de geur van avontuurlijke vrouwelijkheid

De Eau de Parfum Chloé Nomade ontwikkelt een houtachtige geur, vergezeld van bloemige noten en een dynamische frisheid. Chloé Nomade is een parfum voor vrouwen dat de geest van avontuurlijke vrouwelijkheid omarmt. Een geur die vertelt over eindeloze vrijheid, verre horizonten, plezier van ontdekking, avontuurlijkheid en inspirerende ontmoetingen. Chloé Nomade wekt het verlangen naar vrijheid en benadrukt de vrouwelijkheid, elegantie, zelfvertrouwen, durf en avontuurlijkheid van vrouwen. Een heerlijk inspirerende, ontwakende en energieke geur voor vrouwen die de glorie van de wereld willen ontdekken, elk moment bewust willen beleven, hun horizon willen verbreden, zich willen ontplooien en zichzelf willen zijn. De vrouwengeur leidt de drager ervan op een adembenemend mooie reis, waar ze zich op elk moment thuis voelt - als een nomade.

Kopnoten:
Hartnoten:
Basisnoten:

Geïnspireerd door de parfum Nomade van Chloé in een magische, pure en speciale compositie. De belangrijkste reukstoffen van deze geur zijn fresia, mirabellen en eikenmos. Terwijl de florale lichtintensiteit van de fresia in de topnoten helder stijgt, wordt deze in het hart harmonieus in balans gehouden door de frisse, zoete sensualiteit van de mirabellenvruchten. Het intensieve en minerale karakter van eikenmos verschijnt dan in de basis. Een fascinerend inspirerende compositie die zowel vrouwelijke schoonheid als natuurlijke elegantie uitstraalt.

Parfumsreis van Quentin Bisch

De harmonisch opzwepende vrouwengeur Chloé Nomade is gemaakt door de Franse parfumeur Quentin Bisch. Als parfumeur bij de Zwitserse geur- en aromafabrikant Givaudan componeerde hij Chloé Nomade, een heerlijk moderne, fruitige koorgeur met houtachtige en bloemige noten. Een vrouwelijke en inspirerende compositie in een eenvoudige constructie met een vleugje citrusvruchten en een duet van weelderige mirabellen en frisse voorjaarsfreesia in een groene omhelzing van eikenmos. Met deze compositie creëert Quentin Bisch een betoverende en opwindende geur. De getalenteerde parfumeur heeft al vele prachtige uitzonderlijke geuren voor gerenommeerde merken.

Quentin Bisch, geboren in Straatsburg en opgegroeid deels in Groot-Brittannië, was al in zijn kindertijd hartstochtelijk gefascineerd door geuren en parfums. Maar hij vond zijn weg in de wereld van de parfumerie pas laat. Hij is erg gecharmeerd van kunst en regisseerde onder andere een theater, voordat hij zijn passie voor parfumerie vervolgde. Quentin Bisch ontmoette parfumeur Michel Almairac, die hem kennis liet maken met de parfumcreatie in Robertet's laboratoria in Grasse en hem in dienst nam als parfummedewerker. Quentin Bisch voltooide vervolgens zijn opleiding aan de prestigieuze parfumschool van Givaudan en vervoegde Givaudan in 2011 als een succesvolle parfumeur.

Zijn vrouwelijke en mannelijke geurcreaties zijn onder andere Etat Libre d'Orange La Fin du Monde (2013), Ex Nihilo Fleur Narcotique (2014), Van Cleef & Arpel's Ambre Impérial (2015), Ex Nihilo Venenum Kiss (2015), Missoni Missoni (2015), Thierry Mugler A* Men Ultra Zest (2015 met Jacques Huclier), Etat Libre d'Orange Attaquer Le Soleil Marquis de Sade (2016), Thierry Mugler Angel Muse (2016), Jean Paul Gaultier Le Male Essence de Parfum (2016), Parfums de Marly Delina (2017) en ook Boucheron Quatre En Rose (2018).

Chloé Nomade - Flacon in het ontwerp van Chloés Drew tassen

De heerlijk inspirerende vrouwengeur Chloé Nomade wordt gepresenteerd in een stijlvolle glazen fles waarvan het ontwerp wordt gekenmerkt door vrouwelijke elegantie en de kenmerken van het parfum en Cloé weerspiegelt.

In de vorm werd de fles nagebootst in de klassieke Drew handtas van Cloé. De sierlijke, ronde, gebogen lijnen van het glaslichaam stralen in tegenstelling tot de sterke metalen elementen een aangename zachtheid uit. De horizontale flessenhouder wordt centraal omsloten door een goudkleurig glanzend rechthoekig opzetstuk, dat de basis vormt voor de al even goudkleurige glanzende en aangenaam gladde kop met sproeiapparaat en dop. De geurnaam "Nomade" staat gegraveerd op de voorkant van het metalen hulpstuk op de schouder. Een delicaat, elegant roze lint is vastgebonden rond de stijlvolle flessenkraag, die vrij hangt aan de zijkant.

De stevige fles van helder glas met versterkte bodem laat het geurende water doorschijnen in een heerlijk lichtroze. De fles met al haar accentuerende details weerspiegelt artistiek vrouwelijke elegantie, sterk zelfvertrouwen, schoonheid en de facetten van het parfum Chloé Nomade in haar ontwerp.

Waar is uw huis?

De vrouwengeur Chloé Nomade werd in 2018 gelanceerd. De geur is gebaseerd op het verlangen naar het gevoel van vrijheid, de natuurlijke behoefte aan vrijheid, zelfbeschikking, zelfverwerkelijking, persoonlijke ontwikkeling, verkenning van de wereld en de vreugdevolle geest van vertrek. Tegelijkertijd roept het parfum Chloé Nomade de moedige en avontuurlijke kant van de Chloé-vrouw op. In haar natuurlijke elegantie begint de Chloé-vrouw aan haar avontuurlijke en reisvreugdevolle reis, die zich ontvouwt met elke ervaring, ontmoeting, kennis en ontdekking, maar ook met elk doel dat ze heeft bereikt, haar zelfvertrouwen, haar innerlijke kracht, haar ware persoonlijkheid en haar individualiteit. Altijd geïnspireerd, de Chloé Nomade vrouw breekt nieuw terrein, het openen van nieuwe horizonten, nieuwe kennissen, avonturen en ontdekkingen. De wereld is hun thuis. Associatief doet inspiratie ook een beroep op de reis van innerlijke ontdekking van het eigen ego. Op het pad van individuele zelfontdekking en zelfontdekking is het noodzakelijk om horizonten te verbreden en grenzen te overschrijden van wie men is en waar men zich thuis voelt.

Waar is uw huis? Commercial van Chloé Nomade bij Ariane Labed, 2018.

In de campagne wordt het parfum expressief gepromoot in film en foto's door fotograaf Ryan McGinley. Chloé Nomade wordt vertegenwoordigd door de Franse actrice Ariane Labed. De promotiefilm Ariane Labed, gefilmd door filmregisseur Fleur Fortuné, toont samen met het parfum op haar ontdekkingsreis in de woestijn en oosterse wereld van Rajasthan/India. De film begint met de vraag "Waar zou je naartoe bellen? Uw huis is overal en ook in het licht, in beweging, in de persoonlijke ontmoeting met anderen, in elk moment. Een expressieve film die de ontmoeting met de wereld verbeeldt. De film wordt sensueel begeleid door het liedje "Honey Bones" van Dope Lemon.