Geen resultaten resultaat: resultaten:

Cartier Le Baiser du Dragon

De geur +

De kus van de draak

Cartier is wereldberoemd om zijn sieraden, horloges en een verscheidenheid aan uitstekende geuren. Dit geldt ook voor het uitzonderlijke Eau de ParfumCartier Le Baiser du Dragon . Vertaald betekent de naam van de geur "The Dragon's Kiss" en geeft een subtiele hint van de inspiratiebron van de geur.

Gelanceerd in 2003, verrast het parfum van de vrouwen met oosterse specerijen, die ook gourmandig is. Exotische aroma's vermengen zich met smakelijke geuren die anders meer bekend zijn van luxe patisserie. Neroli, de sinaasappelbloesems geoogst in de vroege ochtenduren, en gardenia's mengen zich in de topnoot met amaretto en amandelen. Na de opening wordt de hartnoot gedomineerd door iris, roos, jasmijn, muskus en ceder. De laatste noot wordt zacht, warm en zoet. Amber en benzoë, patchoeli en verse vetiver combineren met karamel en aromatische chocolade.

Cartier Le Baiser du Dragon is sensueel en omarmt de zintuigen met de vurige adem van een draak die zich heerlijk aan de huid kleeft. De intense geur duurt extra lang, dus één of twee spatten van de edelen Cartier zijn voldoendeLe Baiser du Dragon . Maar het parfum is niet bijtend, maar gewoon buitengewoon, net als de kus van een draak.

Kopnoten:
Amaretto
Gardenia
Amandel
Neroli
Hartnoten:
Iris
Jasmijn
muskus
Roos
Ceder
Basisnoten:
Amber
Benzoëzuur
Karamel
Patchoeli
Chocolade
Vetiver

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten
vandaag tot-47%1