Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Het New Yorkse parfumhuis heeft een volledige parfumcollectie gewijd aan Dubai, Bond No. 9 een plek die lijkt op de thuisbasis van een stad van superlatieven.

De Bond No. 9 geur Dubai Collection bestaat uit tien totaal verschillende geuren, waarvan de sillage varieert van citrusbloemig tot kruidig-oriëntaal tot houtachtig rijk.

Bond No. 9 Dubai Collection kopen tegen een gunstige prijs

De geur +

Obligatienummer 9 Dubai Collectieverzameling betovert met oosterse uniseks geuren

De New Yorkse sterparfumeurs Dubai Collection openden in 2015 de deur naar het Oosten met hun exclusieve geurserieBond No. 9 . Terwijl eerdere geuren een eerbetoon waren aan New York en zijn buurten, is de Bond No. 9 Dubai Collectio geurenserie gebaseerd op de oorspronkelijke bron van alle parfumerieën, het Midden-Oosten. Exotische, oosterse noten krijgen een vleugje van de lichtheid van het moderne New York door fruitige, plantaardige nuances.

De combinatie van beide geurlijnen resulteert in een symfonie van aroma's die alle zintuigen betovert. De flair van New York geeft een moderne inspiratie voor de verleidelijk kruidige geuren van het Oosten. Mugwort en bergamot spelen met amber en mirre, frambozen met saffraan en cederhout. De New Yorkse inspiratie geeft hen een aantrekkelijk momentum en moderniteit.

Verleidelijke topnoten zoals honing, saffraan, framboos, framboos, viooltjesbladeren en roos openen de geuren. Edele aroma's zoals jasmijn, cederhout en oranjebloesem nemen de hartnoot over. De composities worden afgerond met basisnoten die muskus, amber en mirre in het spel brengen. Geuren die het hart van elke vrouw sneller doen kloppen. Maar de geurlijnen van de Bond No. 9 geur Dubai Collection zijn niet alleen voor aantrekkelijke, zelfverzekerde vrouwen.

Op één uitzondering na zijn dit uniseksuele geuren. De New Yorkse flair, gecombineerd met de diepgang van het Oosten, is ook gericht op het "sterke" geslacht. Alle negen geuren dragen de namen van edelstenen die een aanwijzing geven van wat voor soort geur in de fles Dubai Collection verborgen zit.Bond No. 9

Jaar van uitgave:
2016

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten

Geld-terug-garantie +

Wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met easyCOSMETIC. Daarom bieden wij u een geld-terug-garantie: producten die u in onze webshop heeft gekocht, kunt u binnen 30 dagen zonder reden terugsturen. U krijgt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten dan terug. De kosten van de terugzending zijn wel voor uw rekening. Om aanspraak te kunnen maken op een geld terug garantie regeling, moeten de geretourneerde goederen ongebruikt en in de originele verpakking aan easyCOSMETIC gestuurd worden.

vandaag tot-34%1