Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-10%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bond No. 9 Sag Harbor

De geur +

Een maritieme, bloemige en licht kruidige geur is Bond Nr. 9 Zeg Harbor, een eerbetoon aan de idyllische kustplaats in de Amerikaanse staat New York. Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling van bloemige en frisse accenten is het parfum niet alleen geschikt voor vrouwen maar ook voor mannen.

De frisse zeebries wordt vergezeld van bergamot, laurierbladeren en klimop als topnoten. In het hart komen sprankelende druiven samen met magnolia, pioenrozen en heggenscharen. Sandelhout, amber en oud zorgen voor warmere nuances in de basis. De druiven zijn typisch voor Long Island, de regio waar de Sag Harbor is gelegen.

Met grote aandacht voor detail, Bond Nr. 9 Sinds 2003, de taak van het onsterfelijk maken van alle aspecten van New York City en de omliggende landschappen, buurten en bezienswaardigheden in hoogwaardige parfum creaties. Creatieve en kleurrijke ontwerpen en ongewone geuren karakteriseren de meer dan 85 verschillende variaties.

Sag Harbor is één van de in totaal zeven geuren in de New York Beaches serie: Shelter Island, Fire Island, Hamptons, Coney Island, Eau de New York en Montauk completeren de collectie. Het zijn allemaal plaatsen of regio's die vaak worden gebruikt als bestemming voor excursies of vakanties en toch dicht bij het centrum van de stad liggen. De lichte, maritieme geuren zijn vaak uniseks en zijn met hun verse vruchtenextracten of lichte kruidennoten bijzonder geschikt voor de warmere seizoenen of als een lichte geur voor overdag.

Kopnoten:
Bergamot
klimopblad
maritieme geuren
Hartnoten:
Kamperfoelie
Magnolia
Pinksterroos
druif
Basisnoten:
Amber
Oud
Sandelhout
Parfümeur:
Laurent Le Guernec
Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten