Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bond No. 9 Greenwich Village

uitverkocht producten +

De geur +

Zo kleurrijk als de buurt: Bond No. 9 Greenwich Village

Het Unisexperfum Bond No. 9 Greenwich Village is sinds 2019 beschikbaar. Het is geïnspireerd op een van de beroemdste buurten van New York, waar kunstenaars, zangers, acteurs en muzikanten zich thuis voelen. Waarin zich beroemde en bekroonde gebouwen bevinden en waar de tijd op de een of andere manier anders loopt. Om deze stemming en levenshouding vast te leggen, heeft Bond No. 9 Greenwich Village geen enkele geurpiramide.

In een wilde en toch zo heerlijk levendige combinatie verenigen Bond No. 9 Greenwich Village de aroma's van zwarte bessen zich met lychee en mandarijnensinaasappel. Pioenen ontmoeten jasmijn en waterlelies. Pralines en vanille omarmen eikenmos, perzikmuskusk en ambrox.

Deze ongewone combinatie staat voor het opmerkelijke leven in Greenwich Village , waar het ongewone bijna het alledaagse leven is. En daarom kan het Bond No. 9 Greenwich Village ook overdag uitstekend worden gedragen. Zelfs op warme dagen doet de uniseksgeur zijn naam eer aan en inspireert hij met zijn heldere maar niet opdringerige aanwezigheid, wat gewoon leuk is. Het label Bond No. 9 Greenwich Village bewijst niet alleen dat je je stad kent, maar ook dat parfums geen diepgaande achtergrond hoeven te hebben. Je kunt ook gewoon plezier hebben in het leven.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Lychee
Mandarijn
Hartnoten:
Pinksterroos
waterlelie
Jasmijn
Basisnoten:
ambroxan
muskus
vanille
Eikenmos
Praline
Jaar van uitgave:
2019

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten