Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-39%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Bond No. 9 High Line

uitverkocht producten +

De geur +

Bond No. 9 High Line is een groene en frisse geur voor mannen en vrouwen. Het parfum, dat geïnspireerd is op de kruiden en bloemen in het gelijknamige park, bestaat sinds 2009. Het lineaire park is een bijzondere groene ruimte in het centrum van New York City. Het ligt op hoger gelegen grond en was ooit een spoorlijn. Het groen combineert verschillende wilde bloemen en andere kruiden die het ooit verlaten spoor hebben overwoekerd.

Extracten van vers gras werden zo gecombineerd met rabarber en pittige bergamot voor het parfum. In het hart ontvouwen bloemige nuances hun boeket: rozen ontmoeten oranjebloesem uit Afrika, hyacinten en roze tulpen. Intens eikenhout rondt de natuurlijke geur af en zorgt voor een balans met de bloemige noten.

Met deze geur heeft Bond No. 9 ook een parfum gewijd aan een van de nieuwste parken van de stad. Het park was zelfs nog in aanbouw toen High Line voor het eerst werd geïntroduceerd. Sinds 2003 creëert Bond luxueuze geuren geïnspireerd door de Amerikaanse metropool, haar beroemde bezienswaardigheden en buurten.

Kopnoten:
aldehyde
Bergamot
gras
ozon
Rabarber
Hartnoten:
Hyacint
Sinaasappelbloesem
Roos
Tulp
Basisnoten:
eikhout
muskus
zeemos
Teakhout
Parfümeur:
Laurent Le Guernec
Jaar van uitgave:
2010

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten