Verlanglijstje Telefoon +3225 / 886971

Het concept

Met Biotherm Homme Force Suprême presenteert het cosmeticabedrijf een anti-verouderingsreeks die speciaal is ontwikkeld voor veeleisende mannen. Je bent uniek, net als je huid' is de slogan van Biotherm Homme. Zo vinden mannen geselecteerde verzorgingsproducten die zijn afgestemd op verschillende behoeften, problemen en huidtypen.
Huidverzorging voor mannen bestaat al sinds 1985, te beginnen met de eerste anti-aging crème voor mannen. Sindsdien zijn veel nieuwe bevindingen uit wetenschap en onderzoek gebruikt voor nieuwe producten. Biotherm Homme Force Suprême is een multi-corrigerende verzorging die verschillende tekenen van huidveroudering tegengaat. Naast rimpels zijn dit verlies van vocht en stevigheid van de huid, een bleke huidskleur en een algemeen verlies van glans.
De huid kan er moe en moe uitzien, waardoor het geheel er ouder uitziet. Het produceren van een jeugdige uitstraling staat daarom centraal in de verzorgingslijn, die zowel crèmes als speciale zorg voor de oogzone omvat. Life Plankton is een gedeponeerd handelsmerk van Biotherm en wordt niet alleen voor mannen-, maar ook voor vrouwenverzorging gebruikt. Het zeer effectieve plankton en de geselecteerde algenextracten belichamen precies de claim van het merk om te werken met ingrediënten uit de zee.
Ook te benadrukken zijn de texturen van mannenzorg. Hierbij werd de nadruk gelegd op niet-vette en zelfklevende texturen met meerlaagse technologie. Ze zijn 3 keer actief en voelen toch gewichtloos aan. Biotherm Homme Force Suprême is daarom ideaal voor mannen die op zoek zijn naar ongecompliceerde en gemakkelijk te gebruiken verzorging die nog steeds een intensief effect heeft.
De formules van Biotherm zijn wetenschappelijk getest en het merk heeft een reputatie als nummer 1 onder de luxemerken voor herenhuidverzorging. De antiverouderingslijn is bedoeld voor dagelijks gebruik. In studies, gebruikers in staat waren om zichtbare resultaten te bereiken na een goede vier weken. De huid zag er over het geheel genomen frisser uit en zichtbare tekenen van veroudering werden verminderd als fijne rimpels.
alle klanten beoordelen positieve
Biotherm Homme Force Supreme
4 of 5 sterren

5 uit 5 sterren — op basis van 2 klant adviezen

Commentaar van
Biotherm Force Supreme
Trekt lekker snel in en laat geen vetsporen achter. Een ideale gronding voor de dagcrime van Biotherm. Ruikt ook nog heel aangenaam.
Commentaar van
Biotherm Homme Force Suprême Gel Soin Anti-Âge
Volgens mijn vrouw zie ik er beter en vooral ontspannende uit sinds ik deze verzorgingsgel gebruik. En de geur is ook heel lekker!

Het design

Het verpakkingsontwerp van de Biotherm Homme Force Suprême zorgserie past bij de maritieme stijl van het merk. Het zeer donkerblauwe geeft meteen aan dat het hier om zorg voor mannen gaat. Helderrode accenten, terwijl de zilveren letters goed leesbaar zijn en er zeer stijlvol uitzien. Over het algemeen werd gekozen voor een licht glanzend metalen oppervlak. Dit geeft de verpakkingen een modern en hoogwaardig uiterlijk.
Afhankelijk van het type product werden filterkroezen, slangen of flessen met pompdispensers geselecteerd. Zo kunnen crèmes, serums of gels altijd goed en hygiënisch worden gedoseerd. Alle flessen blijven robuust en zijn daarom ideaal voor dagelijks gebruik in de badkamer. De producten zijn ook perfect geschikt voor reizen en reizen.

Het assortiment

s Ochtends en 's avonds verzorgt Biotherm Homme Force Suprême Soin anti-Âge Nutri-Reconstituant Profond Creme de huid in gezicht en hals. De lichte balsem formule weegt niet, is niet vettig en laat geen glans na op de huid. De formule met extracten van Japanse ceder knop, pro-xylane en de vetzuren omega 3 en 6 is dermatologisch getest en is ook geschikt voor de gevoelige mannelijke huid. Het stimuleert de vitale functies van de huid en stimuleert de wederopbouw. Dit ondersteunt een jeugdige en stralende uitstraling.
Veel mannen waarderen de lichte gel formule en de Biotherm Homme Force Suprême Gel Soin anti-Âge Réactivatuer Intégral biedt precies dit comfort. De crèmegel wordt snel geabsorbeerd en laat geen zichtbare film na. Het actieve complex met blauwalgeenextracten dempt kleine rimpels. Vooral na het scheren heeft de gel een verfrissend en licht verkoelend effect. De gestreste huid wordt tot 24 uur gehydrateerd. Na ruim vier weken melden testpersonen dat hun huid zichtbaar steviger en gerevitaliseerd is.
Biotherm Homme Force Suprême Yeux Soin Anti Âge Yeux Intégral Eye Gel is ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen. De formule met extracten van blauwalg is samen met oogartsen ontwikkeld en getest. Als dag- of nachtverzorging is de ooggel ook geschikt voor de gevoelige mannenhuid. De gelstructuur verfrist en gaat zwelling tegen. Op de lange termijn worden rimpels verminderd en wordt de huid gerevitaliseerd en verstevigd.
Het Biotherm Homme Force Suprême Jongeren Architect Serum biedt bijzonder intensieve zorg. Het kan 's ochtends of 's avonds gebruikt worden als aanvulling op de crème of als enige verzorging. De sterk geconcentreerde formule helpt bij de opbouw van de huidstructuur met behulp van nieuwe technologieën. Beschadigde huid wordt intensief verzorgd en kan zich herstellen. De formule met Pro-Xylane is ontwikkeld en getest in samenwerking met dermatologen. Het niet-vette serum is daarom ook geschikt voor de gevoelige huid en kan na reiniging worden aangebracht. Na 25 jaar introduceert Biotherm het bij vrouwen zo populaire serumconcept voor mannen in de gezichtsverzorging en combineert een ongecompliceerde toepassing met een rijke verzorgingsprestatie.