Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

11 64
toepassen
vandaag tot-28%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ariana Grande Thank U, Next

uitverkocht producten +

De geur +

Ariana Grande Thank U, Next - Rebels, mooi en een beetje speel

Klein, tenger en vol kracht schudt Ariana Grande de popbusiness wakker en viert ze vol zelfvertrouwen een nieuwe vrouwelijkheid. Sterren als Madonna prijzen haar daarvoor. Ariana Grande Thank U Next is een nummer dat een geur is geworden en volgens entertainmentgigant Billboard een van de 100 nummers is "die het decennium hebben gedefinieerd". Dit kan ook gezegd worden over het parfum, dat werd gecreëerd door Jérôme Epinette en uitgebracht in 2019.

Het is fris en toch sensueel en elegant. De compositie begint fruitig met een vleugje framboos en peer. De topnoot doet denken aan de eerste geur van de zangeres. De Ari-geur heeft al een bloemig, dromerig timbre. Maar in de hartnoot ontvouwt Thank U, Next zich tot een mix van verleidelijk geurende roos en romige kokosnoot, voordat het elegant vervaagt in donkere muskus met een vleugje zoete bitterkoekjes.

Thank U, Next is een heel persoonlijk nummer. Ariana Grande kijkt vol vertrouwen terug op haar relaties, maakt de balans op en komt tot zichzelf. De iconische flacon van Ariana Grande 's Thank U Next weerspiegelt de intensiteit van haar gevoelens op een licht ironische manier: de geur, die de naam van de zangeres draagt, komt voort uit een gebroken hart. Het ontwerp is consequent in roze gehouden. De dop doet denken aan een meervoudig geslepen, kostbare diamant.

Het ego wordt een voorbeeldige branding en de flacon een visueel evenement. Het siert de badkamer of kaptafel als een object. De blikvanger slaagt erin een optimistisch accent te leggen en helpt zo het leven aan te kunnen, zelfs op minder gemakkelijke dagen.

Thank U, Next van Ariana Grande laat vrouwelijke empowerment op zijn best zien. De Italiaans-Amerikaanse zangeres werkt vol vertrouwen samen met luxelabels en realiseert ook haar eigen ideeën als het gaat om geur en styling. Daarmee definieert ze een individueel, sterk vrouwelijk imago waarmee velen zich kunnen identificeren. Ze creëert specifiek een look en moedigt verandering aan. Omdat ze zelf veganist is, is Thank U, Next ook samengesteld als een puur veganistische geur.

De parfumcampagne is hiervoor de soundtrack. Het nummer raakt een snaar bij veel vrouwen en versterkt hun persoonlijkheid. Ze verliezen hun vrouwelijkheid niet, maar benadrukken die - met een beetje framboos, een beetje roos, een beetje kokos en veel sensuele muskus en een kleine herinnering aan zoete macarons. En dan is het gewoon: Thank U, Next en het leven gaat verder!

Kopnoten:
Peer
Frambozen
Hartnoten:
Kokosnootcrème
pinke roos
Basisnoten:
suiker
muskus
Parfumeur:
Jérôme Epinette
Jaar van uitgave:
2019
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten