Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

12 54
toepassen
vandaag tot-35%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ariana Grande R.E.M.

De geur +

Ariana Grande R.E.M. - Een geur om je goed te voele

Ariana Grande R.E.M. is een eau de parfum voor vrouwen die van zoete geuren houden. De geur, gecreëerd in 2020, heeft een verbazingwekkend complexe samenstelling die geschikt is voor vrije tijd, werk of avond. Het begint fruitig met kweepeer en vijg, marshmallow en gezouten karamel versterken de zoete noten. In de hartnoot krijgt lavendel een zoet accent door perenbloesem en werkt zacht en ontspannend. Ariana Grande R.E.M. De basis met tonkaboon, muskus en sandelhout onderstreept het feel-good karakter van deze geur. is een prachtige geur voor gezellige uurtjes of gewoon voor het gevoel van gezellige uurtjes, want de geur creëert dit gevoel in een handomdraai.

Ariana Grande R.E.M. De fles is ontworpen door Powershovel, een New Yorks ontwerpbureau. Als een fonkelende edelsteen is de eigenlijk ronde flacon omgeven door transparante kristalpunten. De delicate lila vloeistof, tevens de naam van het parfum, die de ronde flacon in zilveren letters siert, wordt zo vele malen gebroken en krijgt fascinerende lichtreflecties. Ook de dop heeft de vorm van een kristallen punt.

Alexis Grugeon komt uit het noorden van Frankrijk. Hij bracht zijn jeugd door in de natuur, speelde drums en rugby, maar op een dag bezocht hij het parfummuseum in Grasse en besloot dat parfum het centrum van zijn leven moest worden - hij was toen negen jaar oud. Ariana Grande R.E.M. Daarin brengt hij in de praktijk wat hij zo mooi vindt aan geuren: ongewone ingrediënten die tot onverwachte wendingen leiden. Andere werken van hem zijn: La Nuit Trésor Dentelle de Roses van Lancôme of Wonderlust Eau de Voyage van Micheal Kors.

Ariana Grande R.E.M. In de reclamecampagne voor, neemt de beroemde zangeres en actrice de rol aan van een superheldin die op zoek is naar haar vermiste hond. In de animatiefilm vliegt ze door de ruimte, vecht ze tegen een kwaadaardige, grote robot en bevrijdt ze de gevangen hond met de hulp van haar varkentje. Roze en paarse tinten overheersen, de zachte stem van de zangeres leidt ons door de film en zorgt voor diepe ontspanning ondanks ongunstige omstandigheden. Dat is wat de film gemeen heeft met de geur. Ariana Grande R.E.M. Ongeacht de omstandigheden slaagt ze erin een dromerige en ontspannen sfeer te creëren.

Kopnoten:
kweepeer
Vijg
Gezouten karamel
marshmallow
Hartnoten:
peerbloesem
Lavendel
Basisnoten:
Tonkaboon
witte muskus
Sandelhout
Parfumeur:
Alexis Grugeon
Jaar van uitgave:
2020
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten