Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

12 54
toepassen
vandaag tot-14%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ariana Grande Moonlight

De geur +

De geur van Ariana Grande Moonlight: zoete en poederachtige Moonlight Sonata

Zo mysterieus als het maanlicht, dat 's nachts alles bedekt met zijn zilverkleurige schittering, is de geur van Ariana Grande Moonlight. De exclusieve geur voor vrouwen is aangenaam zoet en poederig. De naam " Moonlight " past bij dit eau de parfum, omdat het gepassioneerde gevoelens associeert in een zoete nacht onder de aardse satelliet.

De topnoot van Ariana Grande Moonlight is licht, fris en fruitig. Het wordt vooral bepaald door de sensuele zoetheid van zwarte bessen. De erotische noot verheldert de stemming en doet je gewoon goed. Het zoete, fruitige en licht gourmandaroma van pruim, dat alleen te vinden is in geselecteerde geurcreaties als Ariana Grande Moonlight, gaat goed samen. Het geurcentrum wordt gedomineerd door de pioenroos, waarvan de grote, volle bloesem zoet en zeer aromatisch is en die u verwent met een schone, lichte citrusgeur. Dit gaat gepaard met de gourmand, zoete en rokerige noot van zacht geroosterde marshmallows. De speelse basisnoot van Ariana Grande Moonlight is zeer zacht, droog en warm. Zwart amber en vanille geven het een balsamicozoetheid, sandelhout is sensueel en poederig.

Jonge vrouwen en volwassen dames houden van de verleidelijke Ariana Grande Moonlight in het dagelijks leven, vooral in hun vrije tijd en bij het uitgaan in de avond. De geur is het meest populair in de herfst, winter en lente.

Kopnoten:
Zware Aalbessen
Pruim
Hartnoten:
marshmallow
Pinksterroos
Basisnoten:
Sandelhout
zwarte amber
vanille
Jaar van uitgave:
2017

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten