Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

11 64
toepassen
vandaag tot-27%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Ariana Grande God is a Woman

De geur +

Ariana Grande God is a Woman - Ongewoon, complex en fascinerend: een geur van passie en tederheid

Ariana Grande God is a Woman is een signatuurgeur vernoemd naar de hitsong en weerspiegelt de opzwepende emoties en kracht van de melodie. De complexiteit van de geur maakt het een ervaring die de stemming verhoogt en de drager omhult in een rustgevende adem. De topnoot combineert peer en ambrette. De eerste indruk is fruitig, fris en zoet, sappige peren zijn bijna tastbaar. De ambrette geeft de geur een zachte romigheid. De hartnoten van iris en Turkse roos harmoniëren met de zomerse zoetheid en ronden het af met bloemige nuances. De basisnoot bestaat uit cederhout en bourbon vanille. De vanille pakt de zoetheid op en brengt deze verder. De warme en licht kruidig-houtachtige invloed van het cederhout verhoogt de complexiteit. Het parfum Ariana Grande God is a Woman is vooral zoet en betovert met zijn diverse nuances.

Ondanks de rijkdom wordt de compositie gekenmerkt door warmte en bevat het speelse elementen die dienen als uitnodigende contrasten.

Het parfum Ariana Grande God is a Woman is gecreëerd door Jérôme Epinette, die ongebruikelijke grondstoffen gebruikt. Een daarvan is ambrette. De plant, die ook wel muskusmuskus wordt genoemd, verspreidt een zoete, muskusachtige geur, maar bevat ook aromatische en kruidige aspecten, waardoor schijnbare tegenstellingen worden gecombineerd. Het zijn echter juist deze contrasten die een interessante sfeer en diepte creëren die de geur tot iets bijzonders maken. Jérôme Epinette toont opnieuw zijn talent voor flatterende composities die een gevoel van lichtheid en volheid overbrengen. Als parfumeur voor gerenommeerde merken heeft de Fransman van zijn passie een carrière gemaakt en geeft hij inhoud aan de geur van Ariana Grande.

Het parfum is sinds 2021 op de markt en inspireert niet alleen door de geur zelf. De lange houdbaarheid in combinatie met de langzaam ontvouwende noten zorgt voor een geleidelijke verandering. De ambrette- en peernoten onderscheiden het van andere geuren en wekken nieuwsgierigheid en fascinatie op. De hoogwaardige grondstoffen en het ongewone karakter maken de geur niet alleen voor fans van Ariana Grande een verrijking.

De exclusiviteit is niet beperkt tot het parfum zelf. Zelfs de flacon en de verpakking brengen de rijkdom en complexiteit van de inhoud op authentieke wijze over. Het bloemige doosje staat in schril contrast met de heldere, geometrische lijnen van de flacon. De moderne stijl en spannende details zijn zowel een contrast als een link tussen de natuur en het dagelijks leven van vandaag. Oorsprong en ontwikkeling, rust en de moed om individueel te zijn, maken de verpakking tot een blikvanger die Ariana Grande God is a Woman waardig is en verheft van louter koopwaar tot een verrijking.

Kopnoten:
Peer
ambrette
Hartnoten:
Iris
Turkse roos
Basisnoten:
Cederhout
Bourbon-vanille
Parfumeur:
Jérôme Epinette
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten