Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

22 69
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

AllSaints Sunset Riot

De geur +

AllSaints Sunset Riot: Een nichegeur als allrounder?

2018 AllSaints Sunset Riot wordt samen met twee andere geuren van het Britse modelabel AllSaints gelanceerd. Metal Wave en Leather Skies flank AllSaints Sunset Riot en, net als deze geur, doen zonder piramide. Voor de onbekende geuren AllSaints Sunset Riot nemen kunstenaars elegante roze peper en mengen deze met frisse en fruitige sinaasappelbloesems, waarvan de delicate zoetheid wordt omlijst door aromatisch cederhout.

Men zou ook kunnen zeggen dat het uniseks parfum een geurig beeld geeft van de Middellandse Zee. De neus van het parfum is erin geslaagd om frisse en aardse aroma's te combineren zonder in een cliché te vervallen. Want vooral uniseksgeuren AllSaints Sunset Riot zijn niet zo gemakkelijk te produceren als sommige mensen denken. De geur moet zich immers net zo mooi ontwikkelen op de mannelijke als op de vrouwelijke huid. En als deze evenwichtsoefening een echte allrounder wordt voor het hele jaar, dan is het meesterlijk.

Wat AllSaints Sunset Riot echter nauwelijks bekend is, is dat de geuren van het modemerk als nichegeuren worden beschouwd. Op het continent is de mode van het Britse label nauwelijks bekend en dit geldt nog meer voor de geuren. Maar de elegantie en de prachtige draagbaarheid van AllSaints Sunset Riot zijn goede redenen om deze geur te leren kennen.

Basisnoten:
Roze Peper
Sinaasappelbloesem
Cederhout
Parfumeur:
Gabriela Chelariu, Firmenich
Jaar van uitgave:
2018

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten