Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

22 69
toepassen
vandaag tot-56%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

AllSaints Concrete Rain

uitverkocht producten +

De geur +

AllSaints Concrete Rain: Een bloemig-houtachtige geur die de frisse regen op het stomende beton van de straten van de stad vier

De AllSaints Concrete Rain (2021) is een ongewoon bloemig-bosachtig uniseks parfum: in zijn entree van zwarte lelie en regenakkoorden roept het het ontwaken van warm beton op door de verkwikkende plens regen. Groen irisbeton doordringt de scène in de hartnoot, samen met orchideeakkoorden, om de terugkeer van de natuur te vieren met muskus, zacht kasjmierhout en balsempopulier.

Terwijl de noten van zwarte lelie, iris en zilveren regen een metallic bloemeneffect oproepen, kalmeert de warme geurbasis van sensueel hout samen met muskus de zintuigen. Dus wie deze geur met zijn metallic en bloemige nuances draagt, gaat geaard en verkwikt de dag tegemoet.

AllSaints presenteert zijn houtachtig-bloemige designgeur in een aquakleurige kubusvormige flacon met een cilindrische betonnen dop. Het is verpakt in een exclusieve AllSaints geurdoos. Het contrastrijke arrangement is een van de weinige geuren van het Britse modelabel. Ongebruikelijke elementen van biologische en moleculaire oorsprong gaan een synergie aan: Leer en metaal vermengen zich met planten en hout, zon en zand versmelten met rook en beton. De unisex geurcollectie, die in 2018 werd gelanceerd, is ontworpen om genuanceerde schoonheid te belichamen, in lijn met de Londense streetstyle mode, een fusie van vintage, militaire, western en muzikantenlooks.

AllSaints huurde bekende neuzen als Gabriela Chelariu in voor de uniseks geuren Sunset Riot, Metal Wave en Incense City (2018), Leather Skies en Flora Mortis (2019). AllSaints Concrete Rain is een creatie van de New Yorkse parfumeur Nathalie Benareau, die ook componeert voor Avon, John Varvatos, Symrise en Victoria's Secret, en haar collega-parfumeur Carlos Vinals.

" Concrete Rain leeft van de nevenschikking van de dichtheid van beton en de levendigheid van regen," legt Nathalie Benareau uit. "Als je in een grote stad hebt gewoond, weet je dat er een moment is waarop de eerste druppels van de hete stoep stomen. Als de regen alles schoonspoelt, vult de lucht zich met de herinnering aan beton."

Benareau stelde haar geur samen rond de molecule petrichor, die de geur van regen op droge aarde beschrijft. Daaromheen rangschikte ze metallic chroom, poederachtige iris, hout en musk. Net als het "Godenbloed van Stenen" is het Iris Beton-akkoord van de AllSaints Concrete Rain exclusief samengesteld om te illustreren dat kracht en uithoudingsvermogen worden verjongd door verfrissing en tot lichtheid worden gerevitaliseerd. Zo is de AllSaints Concrete Rain een warme, subtiele metgezel die zowel mannen als vrouwen nieuwe sensualiteit geeft met zijn lelie-, iris- en orchideearoma's.

Kopnoten:
zwarte lelie
Regen akkoord
Hartnoten:
lis-concrete
Orchidee
Basisnoten:
muskus
kasjmierhout
balsemische geuren
Jaar van uitgave:
2021
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten