Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

24 69
toepassen
vandaag tot-62%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

AllSaints Flora Mortis

De geur +

AllSaints Flora Mortis - een aantrekkelijke uniseks geu

Het Eau de Parfum Flora Mortis van AllSaints onthult een bloemige, houtachtige unisex geur voor zowel mannen als vrouwen. Het is een mysterieuze en zeer aangename geur die draait om een rokerige orchidee en speelt met contrasten op een veelzijdige manier.

De hoofdnoten van de geur zijn zwarte peper, orchidee en amberhout. Het centrale punt van de compositie is het bloemige hart met de dominante, exotische bloemennoten van orchidee. De aroma's van onder andere zwarte peper, amberhout, wierook en vetiver geven de geur een rokerige flair die een sensueel en contrasterend spoor achterlaat dat opbloeit in het geheugen. Andere bestanddelen van deze verleidelijke en raadselachtige geur zijn heldere, verkwikkende noten van bergamot en houtachtige aromatische noten van cipres.

AllSaints presenteert zijn Eau de Parfum Flora Mortis in een aantrekkelijke moderne flacon. Het solide ontwerp in eenvoudige elegantie is aantrekkelijk en natuurlijk. Het flaconontwerp is typerend voor alle geuren in de collectie. De vierkante flacon is gemaakt van hoogwaardig, massief glas met versterkte binnenzijden rondom. Het Eau de Parfum schittert kristalhelder door de transparante glazen flacon. Een cilindervormige dop in licht betondesign beschermt het edele verstuivingsapparaat met verstuiver. Op de voorkant staat een wit etiket met de naam van het parfum, het merk en het type parfum samen met de hoeveelheid in zwarte letters - Flora Mortis AllSaints Eau de Parfum. Maar, in een origineel ontwerp, toont de achterkant van het label een vierkante foto in donkere, rood gearceerde tinten van de orchidee als het centrale bestanddeel van het parfum. Deze afbeelding is te zien door de achterkant van het glazen omhulsel wanneer de flacon ondersteboven wordt gehouden.

De unisex geur Flora Mortis van het Britse modehuis AllSaints werd in 2019 gelanceerd en is sindsdien toegevoegd aan de collectie exclusieve unisex geuren. De geuren worden op de markt gebracht door Revlon. Net als AllSaints Flora Mortis is elke geur van het merk gecreëerd met als doel te contrasteren, aan te vullen en tegen te spreken met als achtergrond de dragers de mogelijkheid te geven hun individualiteit met zelfvertrouwen uit te drukken.

Enigmatisch, onuitwisbaar en bloemig, Flora Mortis symboliseert associatief het begin en het einde. De geurnaam Flora staat voor de bloem, die open is, vol licht en een symbool van schoonheid die het leven vertegenwoordigt. Mortis is Latijn en betekent dood en associeert met eindigheid, duisternis en angst. Begin en einde, maar toch onvergetelijk en betekenisvol.

Basisnoten:
Zwarte Peper
Orchidee
amberhout
Jaar van uitgave:
2019
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten