Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-1%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Xerjoff 1861 Collection brengt een olfactorisch eerbetoon aan de diverse schoonheid en turbulente geschiedenis van Italië. Zowel dames als heren reizen naar het zuiden met deze geuren.

Xerjoff 1861 Collection goedkoop kopen

De geur +

Xerjoff 1861 Collection: Een eerbetoon aan de onvergelijkbare schoonheid van Itali

1861: Dat is het jaar waarin de vele kleine staatjes ten zuiden van de Alpen zich verenigden en het verenigde Italië stichtten dat we vandaag de dag nog steeds kennen. In 2011, precies 150 jaar na deze belangrijke datum, lanceerde Xerjoff de eerste geur van zijn exclusieve Xerjoff 1861 Collection. Met deze geurreeks heeft het Italiaanse parfumhuis een liefdevol eerbetoon gecreëerd aan de geschiedenis van het land, zijn kunst en cultuur, zijn prachtige landschappen en zijn glamoureuze elegantie. De vier geuren zijn geïnspireerd op klassieke Italiaanse aroma's, belangrijke persoonlijkheden en grote plaatsen.

De uniseks geuren belichamen de Italiaanse levenshouding, haar lichtheid en tegelijkertijd schitterende grootsheid.De eerste geur van de Xerjoff 1861 Collection is de citrusfrisse XJ 1861 Renaissance, die verrukt met pittige citrustonen en verleidelijke lelietjes-van-dalen. XJ 1861 Naxos daarentegen is zoet en kruidig, met een heerlijk honingaroma en een licht hete kaneelnoot. Rokerig-kruidig is XJ 1861 Zefiro. De intense wierookgeur is een liefdesverklaring aan de klassieke schoonheid van Rome, haar oude schatten en haar glorie. XJ 1861 Decas, de nieuwste creatie van Xerjoff 1861 Collection, biedt een fruitig-zoete, romige compositie met citrusvruchten, geurige bloemen en balsamico-harsnoten.

Zo overweldigend en bedwelmend als de intense geuren van de Xerjoff 1861 Collection zijn, zo eenvoudig en elegant zijn de flacons van de geurserie. Het ontwerp van Xerjoff is gebaseerd op de klassieke, gestileerde ballonvormige flacon, die al bekend is van andere collecties van het parfumhuis. Voor Xerjoff 1861 Collection is het echter gemaakt van een licht, zeer melkachtig glas dat bijna ondoorzichtig lijkt. Gouden details dragen bij aan de verfijning van de elegante flacon: de slim gevormde dop en het label, dat doet denken aan een plaquette, glanzen met de fijnste glans en onderstrepen de hoge kwaliteit van de edele geuren. De flacons krijgen een vleugje Italiaanse nationale trots door de fijne groene en rode details, die samen met het witte glas de kleuren van de Italiaanse driekleur vertegenwoordigen.

Het creatieve brein achter de prachtige Xerjoff 1861 Collection is de oprichter van het luxe parfumhuis, Sergio Momo. Hij is geboren in Turijn en heeft van zijn bedrijf een van 's werelds meest succesvolle luxehuizen gemaakt - en hij heeft dat gedaan zonder een klassieke opleiding als parfumeur. Momo heeft eigenlijk een achtergrond als grafisch ontwerper. Hij werkte een aantal jaren bij verschillende bureaus, maar voelde zich nooit helemaal voldaan door zijn werk. Sinds zijn kindertijd is zijn echte passie fijne geuren. Toen uiteindelijk het verlangen groeide om zijn eigen parfum te creëren, legde Momo al zijn eieren in één mandje: hij zegde zijn vaste baan op en verhuisde naar Zuid-Frankrijk, waar hij tijdens talloze cursussen en seminars de basisprincipes van de parfumerie leerde. En deze moedige beslissing werd zeker beloond, want Xerjoff is nu een van de meest begeerde parfummerken ter wereld.

Met de spannende geuren van de exclusieve Xerjoff 1861 Collection viert het parfumhuis de indrukwekkende geschiedenis van Italië, haar prachtige plaatsen en haar onvergelijkbare manier van leven. Dit is ook hoe Sergio Momo het uitlegt in de commercial voor deze geurserie. Het creatieve hoofd van het bedrijf vertelt de kijker hoe deze bijzondere collectie tot stand is gekomen en welke inspiratie hij heeft opgedaan voor de geuren. Het geheel wordt begeleid door stijlvolle shots van een imposant gebouw met het mooiste reliëfwerk en gedetailleerde shots van de edele flacon. Sfeervolle pianomuziek begeleidt de esthetische beelden en geeft de spot een heerlijke sfeer.

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten