Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
vandaag tot-2%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Fluweel is altijd al een materiaal geweest dat tot de verbeelding spreekt van creatieve geesten. Sergio Momo heeft een hele geurcollectie gewijd aan dit unieke materiaal: de Xerjoff V Collection. "V" als in "fluweel".

Xerjoff V-Collection goedkoop kopen

De geur +

Xerjoff V Collectie: De fascinatie van fluweel

De Xerjoff V Collection bevat kunstzinnige geuren die het hart van elke parfumliefhebber sneller doen kloppen. Wat de geuren bindt is de uitgesproken luxe die ze uitstralen, evenals hun bovengemiddelde levensduur en sillage. Voor de rest biedt de Xerjoff V Collection een verscheidenheid aan geuren, variërend van fruitig-groen tot bloemig-houtachtig tot kruidig-houtachtig.

De meeste geuren in de Xerjoff V Collectie hebben een zoet-fruitig geurkarakter. Dit zijn bijvoorbeeld Xerjoff V Ouverture, Xerjoff V Muse en Xerjoff V Erba Pura, een van de populairste geuren van het Italiaanse parfumhuis. Veel van de geuren in de collectie dragen namen die geassocieerd worden met muziek en opera: Grote emoties, toewijding en perfectie in artistieke expressie zijn de bindende kenmerken van zowel de Xerjoff V-collectie als het muziekgenre. Met de Xerjoff V Collection gebruikt het nichemerk grondstoffen van de hoogste kwaliteit om parfums te creëren die moeiteloos een grootse entree vergezellen, of het nu de opera, een gala-avond of een bruiloft is.

De geuren in de Xerjoff V Collection stralen een speciaal aura uit dat iets mystieks heeft en toch past in onze moderne tijd. De "V" staat voor "velvet", het Engelse woord voor fluweel. Net als dit fascinerende materiaal zijn de geuren in deze collectie moeilijk te vatten. Ze hebben een buitengewone aantrekkingskracht, zijn elegant en subliem.

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten