Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

10 42
toepassen
vandaag tot-13%1
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Superdry Neon Collection

De geur +

Superdry Neon Collection - Een felgekleurd boeket vrouwelijke geuren

De Superdry Neon Collection is een kleurrijk boeket van vier vrouwelijke eaux de toilette sprays in neonkleurige flesjes. Elk van de vier eaux de toilette heeft een ander karakter.

Neon Orange is een fruitig-bosachtige nuance die wordt verfrist met citrusnoten. Ananas, bloedsinaasappel, mandarijnenschil, oranjebloesem en zwarte bes worden gecombineerd met musk en cederhout om een geur te creëren die zomer en levensvreugde uitstraalt.

De tweede geur van Superdry Neon Collection heet Neon Blue, een frisse fruitcocktail die wordt gedronken aan een bar op het strand, de geur is fruitig en aquatisch. Appel, peer en meloen worden olfactorisch vergezeld door jasmijn, lelietje-van-dalen en muskus om een waterige noot te creëren die de frisheid heeft van een koele zeebries.

Het derde parfum van Superdry Neon Collection heet Neon Pink. Het ademt de bloemige geur van een veld vol bloemen, de algemene noot is bloemig-zoet. Ananas, watervruchten, jasmijn, galbanum en bergamot worden gecombineerd met muskus, roos, sandelhout en vanille om een bijna sensuele, oriëntaalse geur te creëren.

Het laatste deel van Superdry Neon Collection is Neon Purple. Centraal staat de vijg, wat het een echte zomerfruit maakt. Amber, groene bladeren, lelietje-van-dalen en sandelhout worden gecombineerd met kokosnoot, muskus, tonkaboon en cederhout om een fruitig-zoet boeket te creëren dat perfect is voor de nazomer.

Jaar van uitgave:
2012

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Superdry +

Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten