Geen resultaten Resultaat: Resultaten:
Filter merkwinkel
Filter actief
Alles verwijderen
naar de merkwinkel

Productsoort +

prijs +

13 92
toepassen
thuiswinkel gecertificeerd
Deze winkel is onafhankelijk gecertificeerd en biedt 30 dagen geld-terug-garantie Meer informatie

Stella McCartney Stella

De geur +

Stella: De zoete geur van de rozen door Stella McCartney

Stella McCartney presenteerde haar geurende creatie Stella in het jaar 2003 b>voor. De modeontwerper en dochter van ex-Beatle Paul McCartney en zijn vrouw Linda stichtten in 2001 fashion hun eigen bedrijf in 2001. Ze heeft naam gemaakt voor zichzelf in de modewereld en is net zo goed bekend als haar vader. Hollywood-sterren zoals Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore en Beyoncé behoren tot haar klanten. De toegewijde environmentalist en dierenwelzijnsactivist noemt haar mode "vegan" omdat ze voor haar modellen geen vacht of leer gebruikt.

Stella was de eerste geurcreatie van haar mode-etiket. Ze waagde zich met hem in de sensuele wereld van geuren. De frische, lichte roze geur van Stella straalt decent elegantie uit en heeft een duidelijke, vrouwelijk noot. Dit is vergelijkbaar met de geur van een pioen, die nog steeds dauwdruppels draagt van de laatste koele nacht in de vroege morgen. De inspirerende geur van rozen geeft zich in de head noot van het parfum een rendez-vous met zachte mandarijn en bepaalt al gauw de opmaat zelfstandig. De roos staat voorop in het hart van de geur en versmelt met balsamico amber en harsachtige houtachtige noten van een warme, pure en precious basisnoot.

Stella McCartney groeide op in Engeland op het platteland en genoot van de geur van wilde rozen uit het platteland in haar kindertijd. Sindsdien zijn haar sensuele bloemen haar absolute favorieten.

Kopnoten:
Mandarijn
Pinksterroos
Hartnoten:
Roos
Basisnoten:
Amber
houtige geuren
Parfumeur:
Jacques Cavallier-Belletrud
Jaar van uitgave:
2003

De parfumeur+

De fles+

De reclame+

meer Stella McCartney +

Helaas zijn er momenteel geen producten uit deze lijn beschikbaar.
Juridische kennisgevingen:
Alle prijzen incl. BTW & excl. verzendkosten